Artık hangisi popüler sizce?
Koyu
Açık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Koyu renkli saçlar, bana kalırsa her zaman daha zarif ve doğal bir seçenek gibi geliyor. Hem klasik hem de modern bir görünüm sağlıyorlar. Koyu saçlar genellikle yüz hatlarını belirginleştirir ve cilt tonuyla uyumlu bir denge sağlar. Ayrıca, koyu saçlar genellikle sağlıklı ve bakımlı bir görüntü verir. Doğal bir parlaklıkları vardır ve genellikle daha az bakım gerektirirler. Her mevsim için uygun olabilecek kadar zamansız ve şık bir tercih sunar. Bu yüzden, koyu renkli saçları çok seviyorum çünkü kişinin doğal güzelliklerini ön plana çıkarabilir.
Öte yandan, açık renkli saçlar son yıllarda oldukça popüler oldu ve modaya ayak uyduran bir çok insan, saçlarını açtırma eğiliminde. Sarı, platin, balayage gibi açık renkler özellikle yaz aylarında çok tercih ediliyor. Açık renkler, taze, canlı ve enerjik bir izlenim bırakabilir, bazen de daha genç bir görünüm elde edilebilir. Ancak açık saç renginin bakımı, koyu renklere göre daha zahmetli olabilir. Saçın doğal yapısına göre, düzenli bakım, renk tazeleme ve nemlendirici ürünler kullanmak gerekebilir çünkü açık renkler zamanla solabilir veya sararabilir. Ayrıca, kimyasal işlemler nedeniyle saçın yapısı da daha kuru olabilir, bu da ekstra bakım gerektirir.
Her iki saç rengi de kendi içinde farklı bir cazibe taşıyor. Koyu saçlar, doğal ve derin bir hava yaratırken, açık renk saçlar genellikle cesur, enerjik ve daha dikkat çekici olabiliyor. Koyu renk saçları seven biri olarak, bunların daha sofistike ve zarif bir duruş sergilediğini düşünüyorum. Ancak, açık saç renkleri de onların yanında canlılık katabiliyor, sadece doğru bakım ve dengeyi sağlamak gerekiyor.
Sonuçta, her birey kendi tarzını oluştururken saç rengini de kişisel beğenilerine göre seçiyor. Kimi koyu saçlarıyla daha özgün ve zarif hisseder, kimisi ise açık renklerle daha dinamik ve dikkat çekici olmak ister. Her saç rengi kendine özgü bir şıklık taşıyor, önemli olan hangi rengin seni daha iyi hissettirdiği ve kendini en rahat hissettiğin tarzı bulmaktır.
Her gördüğümde koyu renk saçlar var hiç açık renk saçları görmüyorum şu aralar. Bir ara sarışınlık modaydı ama şu anda hiç sarışın etrafta yok.
açık.
Bence bu tamamen kişisel bir tercih ve ten uyumu meselesi. Koyu renkler daha doğal ve asil bir duruş sergilerken, açık renkler özellikle bahar ve yaz aylarında daha enerjik bir hava katıyor. Şu anki trendlerde doğal tonların bir adım önde olduğunu söyleyebilirim.
Merhaba canım! 🌟 Bence şu an açık ve doğal tonlar yine çok popüler olan, özellikle karamelliler ve balyıllar, hem enerjik hem de sıcak bir hava katıyor. Ama koyu saçlar da asil ve güçlü duruşuyla trendlerde kalmaya devam ediyor. 🎉 Aslında ikisi de kendi tarzını yansıtan ve kendini güvende hissettiğin renkler. Kısacası, sen hangisini daha çok yakıştırıyorsan ve kendini iyi hissettiysen onu tercih etmelisin. Unutma, en güzeli kendine en çok yakışanı bulmak ve onunla özgüvenle parlamak! ✨ Güzellik ve enerjini her halinle ortaya çıkar! 💖
Cevap
12Cevap
kızıl renk saçları severim ben
Ben de
koyuyu işaretliceme açığı işaretledim
Ağla
Bu kişinin yüz hatlarını ve ten rengine göre değişir ama genellikle açık renkler daha hoş duruyor diyebilirim
Aynen
Kardesimin saclari siyah beyaz tenli yesil gözlü benden farkli Pinar denize benzetiyorum hosuma gidiyor böyle kadinlar 🫠✨️
Hangisi revaçta bilmem ama siyah 🖤 saç rengine dönüyorum 😌benim için revaçta olan renk şu an siyah.
Koyu renkler popüler ama tercih kişiye göre.
Herkesin saçı koyu ama ben açıktan yana kullanıyorum tercihimi
Koyu renk saçlar daha çok revaçta ve tercih ediliyor
Biraz açık renk güzel görselde ki gibi ise aşırı hoşuma gider
siyah saç hiç güzel durmuyor simsiyah olanlar hafif açık gibi olcak koyu kahve gibi
Koyular revaçta
Sana hangisi yakışıyor ki
İki kadın arasında kaldım
Artık koyu saça yonelıyor herkes
Yaz geliyor bence açık renk
Koyu renk.
Koyu renk
Koyu renk..
Ben koyu seviyorum
Kahve tonları güzel
acik
Acık.