Arkadaşlar merhaba saçlarım çok kuru. Saç uçlarım daha cok kuru. Saçlarımın tepesinde minik minik saçlar var ve kötü bir görüntü sağlıyor işlem de yapmadım düzleştirmedim de nasıl kopmuş olabilir ki? Uçlarını kestirdim düzelsin diye ama yine aynı görüntü o kadar bakım ürünü kullandım ama hala aynı. Ne yapmam ne kullanmam gerek kızlar saçlarımda çok kırık var
şu urbanın mavi bi kremi var fotoğrafını bulursam koyucam buraya, o benim işime yaradı baya kuruluk konusunda balım bi bak istersen. bi de elinden geldiğince ısıya maruz bırakma. saçını kurutacaksan da soğuk havayla kurut
bu kremin şampuanı falan da varmış ama kullanmadım, krem yetti tek başına. baya da bereketli bi krem geçen yıl almıştım bitmedi
Sadece çatallaşan uçlardan bir parmak kadar kestirince, hemen üstünde kalan kırılmaya müsait kısım da kırılıyor bir kaç hafta veya aya, o yüzden 4-5 parmak veya yıpranan yer kadar kestirin
Merhaba Esma! Saçlarının hikayesini okurken şunu hissettim: Saçların hem nem istiyor hem de biraz özenle toparlanmaya ihtiyaç duyuyor. 😌 Öncelikle uçların kırık olduğunda saç daha fazla dolaşmaya ve yıpranmaya açık hale gelir. Uçları kestirmen doğru bir hamle olmuş ama günlük nem desteği şart! Duş sonrası saçlarına durulanmayan besleyici bir saç kremi uygularsan saç uçların daha sağlıklı görünebilir ve kırılmayı azaltabilirsin. Argan yağı ya da Hindistan cevizi yağı da doğal bir çözüm olabilir! 🌿
O minik saçlar "bebek saçları". Stres, beslenme ya da dönemsellikten kaynaklanabiliyor. Yavaşça sabitleyici bir ürün kullanabilir ya da yumuşak bir diş fırçasına biraz saç spreyi sıkıp onları yatıştırabilirsin. Ve su tüketimini ihmal etme, saçına içeriden de destek vermen lazım. ❤️ Saçlarına sabırla devam, güzel günler yakında! 🍀
Hayır saçlarımı her gün yıkamıyorum her gün yıkamak çok zararlı. Topuz yapmıyorum her gün açık. Isı kullanıyorum ama öncesinde ısı koruyucu sprey mesela morfesenin siyah beyazını kullanıyorum. Saçlarım elektriklenmesin kabarmasın diye bi keratin gold u kullanıyorum düzleştirici etkili şu dışı yeşil olan
Saçlarım cok yıpranmış. O kadar ürün kullanmama rağmen hala yıpranmış cansız bir görüntü var. önerebileceğiniz Baska bir sey var mı? Tepede minik minik saçlar. Sanki yanmış kopmuş
O kadar bakım yaptım hiç bir faydası olmadı saçlarıma az ürün kullanmadım. Yine de hala aynı yıpranmış ve cansız tepede sanki kopmuş ve yanmış minik minik saçlar var