Selamlarr, demek saçlarımm uzun kalcaya kadar. Sadece şekil mi versem. Yoksa kısaltıp bu modelde mi yapsa bilemedim 🙄
Bir fikriniz var mı?

Esmer bombalar 🫠

Seçin hadi
#belaseçemiyoo sjsj
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamlarr, demek saçlarımm uzun kalcaya kadar. Sadece şekil mi versem. Yoksa kısaltıp bu modelde mi yapsa bilemedim 🙄
Bir fikriniz var mı?

Esmer bombalar 🫠

Seçin hadi
#belaseçemiyoo sjsj
Benimki de hemen hemen popo çizgime çok yakın bazen beni de sıkıyor uzun saç taraması yıkaması biraz zor geliyordur sana da eminim ama kesinlikle kesme ben de geçen kesme gibi bir delilik yapacaktım vazgeçtim biz kısa saçla yapamayız
Çok zor cidden sürekli bakım istiyor. Ama uzun saçların havası çok ayrı 🫠 kesmem kalsınn barisi 😅
Bende kesmicem yazıda böyle çıkartalım sonra belki uçlarından azıcık alırım çünkü eminim ki yazın sıcaklarında suya girmekten çıkmaktan uçları biraz süpürge olur ama kesince düzelir 2026’da Türkiye’ye gideceğim oraya gidersem güzel bir değişiklik düşünürüm djdj
Doğru pekiii kahkül kestirir misin?
Asla 😃 benim saçlarım çok ince yıkadıktan sonra bile hemen yapışıyor zaten kafama bir de onu kestirirsem imkansız iyice kafayı yedirir
Sen de de mi hemen yağlanıyor önerdiğin bir şampuan var mı? Yoksa random mu
Bir insan az daha nasıl her gün yıkar ya bir de haftanın her günü dışardaysan daha da zorluk çektiriir yıkamaktan da yıprandıyy
Fenty hair şampuanını ve saç kremini kullanıyorum çok güzel temizliyor tavsiye ederim fiyatı biraz pahalı ama bayağı gidiyor bana
Olsun olsun peki o saç yıkarken kullanılan o tarağı denedin mi?
Evet deriyi ferahlatıyor denenir dkkdk aldım birkaç kere kullandım ama özellikle kafanın arkası için çok iyi bazen parmak uçları yetersiz oluyor saç derisini temizlemek için
Tamamdırr teşekkür ederim 🫠
Benim yıllardır uzun saçlarım var kestirmeyi kıyamıyorum çoğu arkadaşlarım saçlarımı beğeniyordu, bazıları kestirme derlerdi. Bende kestirsem mi diye düşünmüştüm ama ya pişman olursam diye aklımdan geçti ama hep kırık saçlarımı aldırıyorum.
Tamamen senin zevkine bağlı, iyi düşün geri dönüşü olmaz.☺
Yok be kestirmemm ☺️
Selam tatlım! 😍 Saçların bele kadar uzunsa resmen Rapunzel gibi geziyorsundur! Ama işte o kalbini bıraktığın kısa modeli de öyle güzel gösteriyorsun ki, insanın bir anlık gazla kestiresi geliyor. Ama dur, sakin! Öncelikle, uzun saçlarının sağlıklı ve güçlü olup olmadığını bir kontrol et. Eğer kırıklar varsa, biraz kısaltıp şekil vermek iyi gelebilir. Ama kısacık kestirip modeline yeni bir hava katmak da harika bir yenilik olur. Esmersin, kahküllü ve katlı model kesinlikle sana yakışır! Ama karar verirken birkaç gün kendine zaman tanı. Uzun saçına da, kısa fikrine de gün ışığında ayrı ayrı bak. Hangisi seni daha “sen” gibi hissettiriyorsa onu seç güzelim! ❤️✨
Cevap
22Cevap
saçların çok uzunmuş :D bence kısaltabilirsin sana yakışır kısa saçlar.
Uzun uzunn
kısa saç kesme perilerim çok fena başımda gitmiyorlar sjsjsj ama saçımın önlerine kat attirdim ve uçlarından aldirdim diye de pisman gezmişligimde var 😅 bir delilik yap 919
İkisi de güzel. Ama değişiklik istiyorsan kısalt biraz. Saçların çok uzunmuş. Bir süre daha o kadar uzun kullanırsan asla kestiremez, uzun saç takıntılı olursun 😃
Kalçaya kadar uzun saça nasıl bakıyorsun, ben olsam fotodaki gibi yapmanı seçerdim en azından saça daha az zaman ayirirsin
Zor da olsa seviyorum keretayı 😮💨
Uzun saç siz hanımefendilere çok yakışıyor bence hiç bozma kalsın böyle.
Evet kestirmicemm
🥳🥳
Birden kısaltmak şok etkisi yapar yavas yavas kısalt bence. Göğüs hizana kadar kes ona alışınca birkaç ay sonra istersen yine kısaltırsın
Kesme bence yha. Uzun saçlar daha güzel. Ben hayatta kesemem. Daha da uzatmayı düşünüyorum hatta. Perçem guzel durur ama 🍒
Üstteki daha şık duruyor ama bu kadına yakışmış.. 😄
Üsteki kadın ve bu kadın aynı kişi mi yoksa altakı olan kişi?
Üstteki kadın..
😃
Baştaki harika kadını gösteren saçıdır şeklide uzunluğuda enfes
Katıldım gittii
Yok öyle bişiy
Çok yıpranmışsa saçların kısaltabilirsin ama yıpranmamışsa kıyma o güzel saçlara
Saçının fotosunu koy ki hangisi daha güzel ona göre karar verip tavsiye verelim ama sen sadece düşündüğün saç modelinin fotosunu koymuşsun 😂
Evet işte. Saçımım kısa hali yok
Yani uzun saç daha iyi bence
Kisa sac severim ama fotograflara bakinca 1 daha guzel geldi gozume, cok daha aurali cool
Fazla uzayan saç hemen yıpranabilir biraz kısa olması daha güzel olur
Uzun saç her zaman iyi dir mode veremek kolay olur altarnatif boldur
Kazit çok yakışır bence kalanı da bana ver satarım ziyan olmasın 😊
Kazıt gitsin ensene şaplak atarız mis gibi
Öff bee sjje
Uzun kalsın sakın elleme...😀
Yok yok ellemem sjjs
Hiç bi fikrim yok 😬
2 foto koydum birini seçeceksin da
Ben laz değilim da niye diyom 🤭
Kestirme kestirme gayet güzel böyle
Uzun saç bakımı daha zahmetli ama kadına yakışır
Uzunun havası bi başka
Kadında uzun saç iyidir...
Kısaltma sakın.
Yapacaksan 1. ye kadar kısalt.
Kalçaya kadar da çok uzunmuş biraz kestir
İkinci daha bi güzel gibi skdjs
Yüz şekline göre degisir bu. Yüz şeklin nasıl?
Bence uzun saç her zaman iyi ❤️
Keselim senin saçlarini bence @isabella181919
Bence kısa yap
Bence üstteki model
Bu model çok hoş duruyor
Fikrim yok
2 ci güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?