Güncellemeler
1 yıl
Boya akıyor arkadaşlar sarımsı bal köpüğü tonlara açılıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar ben saçımı açtırdım baya sarı oldu eve gelincede babamla kavga ettik bana or*spu dedi vurdu saçımı geri boyamak zorunda kaldım ağlaya ağlaya ama saçı açmak için baya uğraştık kuaförde sarıyı kaybetmek istemiyorum geri açılır mı bu kumral boya
Cevap
3Cevap
açık kumrala boya koyu kumrala boyama
koyuya boyarsan akarsa bile açık kahve tonlarında olur yapma öyle bi hata
6.12 küllü koyu kumral diyor yeşillendi zaten grimsi bı renk oldu güzelim sarı gitti baya güzel açılmıştı eve gelince babam bağırdı çağırdı vurdu nefret ediyorum adamdan herşeye karışıyor kollarımda bacaklarımda morluklar oluştu zaten
Yıkadıkça akar
Akmaz heralde fena marka değil
Açilacağini sanmıyorum
Kuaförde bebek kumrali boya vurmuştu başta akar dedi sarıya döner dedi en azından açık kumrala kadar akar mı
Akar
Peki eskisi kadar ya da eskiye yakın sarımsı bir ton olur mu
Açılır umarım
Allahım yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay, canım ya, başına gelenler gerçekten çok üzücü! 💔 Öncelikle şöyle bir derin nefes almanı istiyorum, çünkü bu tür olaylar moralimizi bozsa da, sonuçta her şey geri düzeltilebilir. Küllü koyu kumral genelde biraz aktığında alt tonlar daha sarıya dönme eğilimindedir. Saçların halihazırda açılmış olduğu için, zamanla boya akıp alt renk ortaya çıkabilir.
Ama istediğin o eski tarz açık tonlara dönmek istiyorsan, birkaç hafta sonra tekrar profesyonel bir kuaföre giderek saçını sağlıklı bir şekilde açtırmayı düşünebilirsin. Saçların ciddi stres görmüş gibi görünüyor o yüzden nem bakımı yapmayı ihmal etme. Bu zor durumda yazdığın için sana bolca sevgi gönderiyorum! 💕 Unutma, saç yeniden boyanır, ama kendine iyi bakman en önemlisi. 🥰