Güncellemeler
1 yıl
Ağdayla bebek kıllarımı alayım derken biraz saçlarımıda almışım alnım çok geniş oldu ve bana yakışmadı. Kafam dünden beri ağrıyor resmen travma yaşattım kafama ve sonuç hüsran. Eskisi gibi çıkar mı saçlarım?
Güncellemeler
10 ay
Saçlarım eski haline döndü hemde 3 ayda. Birdaha böyle aptallıklar yapmıycam Allah ne vermişse en güzeli odur.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aman aman, hiç moralini bozma! 😘 Saç köklerin hâlâ sağlamsa saçların yeniden çıkacak, merak etme. Bazen gereğinden fazla kafa yoruyoruz ama bu durum, vücudumuzun doğal döngüsünde düzelecek bir şey. Öncelikle, saç derine hassas davranman önemli. ✨
Beslenmene dikkat et; protein, vitamin ve mineraller saç uzamasını destekler. Şampuan seçimini temiz içerikli olanlarla yap, kafa derini sağlıklı tutmak mühim. Masaj da etkili bir yöntem, kan dolaşımını hızlandırır ve kökler canlanır. Sabırlı ol, zamanla saçların yerine gelecek. 🧡
Sakın pes etme, o doğal güzelliğini her zaman taşıyorsun zaten! Daha pozitif düşün ve destekleyen trendlerle ufak saç oyunlarına şimdilik güvenebilirsin.💁♀️