Saçlarının uç kısımlarında biraz kırılma ve matlık fark ediliyor gibi ama genel görüntüsü gayet doğal ve güzel! Saçlarını güç bela uzattığını söylemişsin, eğer biraz daha uzatma niyetindeysen uçlardan çok az aldırarak hem sağlıklı bir görünüm kazandırabilir hem de hedefe doğru ilerlemeye devam edebilirsin. 🍂 Kış aylarında saçlar daha çok bakıma ihtiyaç duyabilir, nemlendirici bir saç maskesi ve haftalık bakım yağlarını rutine eklemek harika olur. Ama eğer kesmeyi düşünüyorsan, yenilenmiş bir küt modelle harika görüneceğinden eminim! ✨ Seçim tamamen senin enerjine kalmış! 💁♀️
Sen buna sagliksiz diyosan platin sarilari gör bide bsjvfsb
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Hayır ya rengide uzınluğuda çok güzel canlı kırıkta yok gibi. Çok güzel valla kız dediğin böyle olmalı kızda saç çok önemli şahsen benim için. Romantizm kabarıyor içimde böyle saçlar görünce
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Saçların sağlıklı. Genetik olarak ince telliler normal çoğumuzun öyle.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet çok ince bir yıl sürdü omzumdan şu boya gelmesi bir de. Kestirirsem hayatım boyunca saç uzatmam gibi 🥲😅
Seyrekse nolmus herkesin gür at yeleği gibi saçları olucak diye bişey yokki benimde ve benim gibi çoğu kızın saçlarıda seyrek sağlıklıysa gerisi önemli değil