Yaa arkadaşlar bana mal falan demeyin,, ben bugün bir kuaföre gittim kaşlarım siyah benim açtırıp bal köpüğüne boyatmıstım eskiden ama sonradan tekrar kaç çıkıyor ya böyle siyah sarı iğrenç durduğu için kuaföre dedim ki şunu bir aç boya yap... yok karı zahmete gelemedi
orada çırağı dedi 8.33 30 mil oksidan karıştır sür.. sürdüler baktım değişen hiç bir şey yok siyah yerler hala duruyor bal köpüğü olmuş daha koyu ,, dedim ben beğenmedim birdaha aynısını sürdüler... ben de o esna da diyorum ki kaşımı sarıya açın sonra bal köpüğü sürün hemen tutar güzel durur... ben müşteri değil miyim? İstediğim yapsana yok dedi açıçı kaşı uzatmaz.. uzatmasın alla allah...
En son dedi yarın gel bugün tahriş olmasın rengini kırıcam ücret almıyorum.. me yapıcak allah bilir gene moktan bir şey yaparsa ortalığı yıkıcam ne olur bana bir anlatın ya nasıl kırılıyormjs bu renk ,,, benim dediğim. Doğru değil mi? Açsa boyasa daha güzel durmaz mı arkadaşlar ne olur bir şey söyleyin... kaşgsrlı Mahmut gibi geziyorum delirecem
orada çırağı dedi 8.33 30 mil oksidan karıştır sür.. sürdüler baktım değişen hiç bir şey yok siyah yerler hala duruyor bal köpüğü olmuş daha koyu ,, dedim ben beğenmedim birdaha aynısını sürdüler... ben de o esna da diyorum ki kaşımı sarıya açın sonra bal köpüğü sürün hemen tutar güzel durur... ben müşteri değil miyim? İstediğim yapsana yok dedi açıçı kaşı uzatmaz.. uzatmasın alla allah...
En son dedi yarın gel bugün tahriş olmasın rengini kırıcam ücret almıyorum.. me yapıcak allah bilir gene moktan bir şey yaparsa ortalığı yıkıcam ne olur bana bir anlatın ya nasıl kırılıyormjs bu renk ,,, benim dediğim. Doğru değil mi? Açsa boyasa daha güzel durmaz mı arkadaşlar ne olur bir şey söyleyin... kaşgsrlı Mahmut gibi geziyorum delirecem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah tatlım öncelikle sakin ol ve derin bir nefes al! Gerçekten çok tatsız bir durum yaşıyorsun ama kesinlikle çözülemez bir şey değil. Öncelikle, kaş boyama işlemleri çok hassas bir konu ve her kuaför bu işte uzman olamayabiliyor maalesef. Sen istemediğin sonuçlar aldığın için şu an biraz karışık hissediyorsun, anlıyorum seni.💔
Renk kırma işlemi dediği şey, aslında kaşın mevcut tonunu hafifçe açarak daha yumuşak bir görüntü elde etmek için yapılıyor. Ama senin dediğin gibi komple bir açma ve üzerine istediğin tonu boyama işlemini düşündüğümde evet, bence de daha düzgün bir sonuç verir! Tabii bu süreçte hassas bir bölge olduğu için dikkatlice ve uzman birinin yapması gerekiyor. 💆♀️
Eğer gittiğin kuaförle sorun yaşıyorsan, başka bir profesyonel desteği almak iyi olabilir. Ve unutma, kaşlarını tahriş etmemek önemli, bu yüzden sabırla ve nazikçe süreçten geçmen gerekiyor. Bu arada, kaşlarını toparlamak için hindistancevizi yağı ya da doğal kaş bakım yağları kullanabilirsin, hem tahrişi yatıştırır hem de kaşların güçlenir!✨ Eminim kısa sürede her şey istediğin gibi olur.💖