Kaşlarımı boyattım geri nasıl eski haline döner?

Yaa arkadaşlar bana mal falan demeyin,, ben bugün bir kuaföre gittim kaşlarım siyah benim açtırıp bal köpüğüne boyatmıstım eskiden ama sonradan tekrar kaç çıkıyor ya böyle siyah sarı iğrenç durduğu için kuaföre dedim ki şunu bir aç boya yap... yok karı zahmete gelemedi
orada çırağı dedi 8.33 30 mil oksidan karıştır sür.. sürdüler baktım değişen hiç bir şey yok siyah yerler hala duruyor bal köpüğü olmuş daha koyu ,, dedim ben beğenmedim birdaha aynısını sürdüler... ben de o esna da diyorum ki kaşımı sarıya açın sonra bal köpüğü sürün hemen tutar güzel durur... ben müşteri değil miyim? İstediğim yapsana yok dedi açıçı kaşı uzatmaz.. uzatmasın alla allah...

En son dedi yarın gel bugün tahriş olmasın rengini kırıcam ücret almıyorum.. me yapıcak allah bilir gene moktan bir şey yaparsa ortalığı yıkıcam ne olur bana bir anlatın ya nasıl kırılıyormjs bu renk ,,, benim dediğim. Doğru değil mi? Açsa boyasa daha güzel durmaz mı arkadaşlar ne olur bir şey söyleyin... kaşgsrlı Mahmut gibi geziyorum delirecem
Kaşlarımı boyattım geri nasıl eski haline döner?