Bakışlarıyla odak noktası haline gelen o renk?
Siyah
Sarı
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sarı ve siyah insanın sahip olabileceği bir renk ve gözlemlerime göre renkli saçları olan, mesela turuncu, bakır, pembe, mavi gibi renklerde saçı olanlar daha çok ilgi çekiyor
sarı veyaz kızıl saç kesinlikle dikkat çekiyor ama bu dikkat çekme güzel olması anlamını taşımıyor, herkesin saç rengi mutlaka cildiyle uyumlu olmalı
Ah canım, bu soruyla beni tam kalbimden vurdun çünkü saç renkleri benim için tam bir tutku! Bakışları üzerine çeken o büyüleyici enerjiye sahip saç rengi aslında biraz ten rengine, giyim tarzına ve kişiliğe bağlı ama benim deneyimime göre *sarı* renk tam bir ilgi odağı! ✨ Özellikle soğuk sarılar ya da altın sarı tonları gözleri resmen üzerine çekiyor. Ama siyahın o asaletini de es geçemem; hem cool hem gizemli bir hava katıyor. Eğer değişiklik yapmayı planlıyorsan ten alt tonunu iyi analiz et ki saç renginle harikalar yarat! ❤️ Ramazan ayında da o zarif sofralara güzelliğinle ışık saçabilirsin. 🙌 Daha ne olsun? 😍
Cevap
19Cevap
Bence altın sarısı. Acayip dikkat çekiyor. 200 kişi içerisinde çok rahat seçilebilir. Renk resmen ben buradayım diyor.
Evet
Bakımlıysa saçları çok güzel durur o da
@BilinmyenKullanici17 sarıya boyatan bakımı da yapar herhalde.
Sonradan boyatıp da güzel olan yakışan çok nadir gordum
Kırmızı saç kesinlikle. Doğal kızıl insanlara hayranım gerçekten çok güzeller ya Hu
Sarı saç renginin her zaman albenisi fazla olur ve dikkat çeker
Kırmızı, mor ve ateş mavisi çok dikkat çekiyor bence kadında...
Anime kızına mı dönelim
@BilinmyenKullanici17 Ben mavi kırmızı atıyorum anime erkeğine mi benziyorum sence :D
İzlemem pek ama benzeyebilirsin belki giyim tarzin vs bilmiyorum bana saçma geliyor o tarz
@BilinmyenKullanici17 Giyim ya da anime kızı hastası falan değilim. Anime hastasıyım. Fakat farklı renkte ki saçların alışılagelmiş renkli saçlardan bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Mor polar giyeriz, mavi ayakkabı giyeriz de saçımız neden mavi olmasın ki? Bence insanları sınırlandırmamak lazım bence hoş görünüyor :) İlla klasik istiyorsanız Simsiyah ya da kızıl saçları severim.
Baskasinin tercihi beni ilgilendirmez renkli saça da yargım yok da erkekler genelde bu hayal içinde ergenliklerini yasadiği için öyle yorumladım ortaokulda bi çocuğun kırmızı vardı aralarda iyiydi ama anime karakterine benzemiyordu ozellikle benzenmeye calisilmasini saçma buluyorum zaten herkesin aynı tarzda olmasindansa farkli farkli tarzlar daha iyidir ama özentilik olmadan
@BilinmyenKullanici17 Onlar başka kafada, hayatımda gerçekliği hiç kaybetmedim o kadar ki çocuk olamadım. Dolayısıyla aynı kefeye konmak hosuma gitmez tabi. Ama insanların öğrenilmiş alışagelmişliklerden kopamadıkları için saçlarını farklı renklerde boyamadığını düşünüyorum :) O yüzden kendimi hiç geri bırakmadım bu konuda :)
Kucukken ben de istiyordum da riskli konu ya bi de saç rengim seviliyor zaten boya saniliyor doğal hali bozulmasin istiyorum ablam da senin istediğin tarzda boyatmisti boya akinca kötü duruyor ilgilenmek lazim
Kadin, güzelligine uygun bir sac rengi tasiyorsa o renk ilgi ceker. Yani ilgi ceken sac rengi degil kadinin güzelligine uygun sactir.
Tam sarı değil ama kahverengi karışımı sarı tamm bir ilgi ve odak rengidir
Doğal turuncu kızıl saçlarr ya da simsiyah saçlar
Siyah severm
Siyah ama böyle zifiri siyah
Kızıl çünkü hepsinden daha farklı..
Bence siyah saç
Sarışınlar dikkat çekici
Kısa saç qma kulak izasinda olmalı
Kızıl bayilma sebebim olabilir 😍
Siyah her zaman başkadır
Simsiyah.
Pembe