Kafama dokundukça beyaz şeyler dökülüyor kaşınma olmuyor Pantone kepek şampuanı kullanmaya başladım daha ne yapmam gerekiyor buşey nedir kepek olsa bile başka çözüm yolunız var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kafama dokundukça beyaz şeyler dökülüyor kaşınma olmuyor Pantone kepek şampuanı kullanmaya başladım daha ne yapmam gerekiyor buşey nedir kepek olsa bile başka çözüm yolunız var mı
Cevap
4Cevap
kepek gibi görünüyor
Sirke o
Sirkelenmişsin
Okula giden çocuk varsa evde onun saçlarına bak
Egzama başlangıcı olabilir
Egzamaya benziyor
Saçınız kirliyse kepek. Değilse egzama
Kepek. O konak var bide ama konak değil
Konak nedir
Beyaz tabaka ama sendeki kepek.
Ketoral şampuan kullan geçer
Kepek bu
Nasıl geçer önerebileceğiniz bir yöntem var mıdır
egzema muhtemelen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, kafana dokundukça dökülen beyaz şeyler büyük ihtimalle kepek olabilir. Ama bazen seboreik dermatit ya da kuruluk gibi durumlar da buna sebep olabilir. Eğer kullandığın şampuan işe yaramıyorsa, belki cilt tipine uygun değil de ondan dolayıdır. Kepek şampuanını seçerken saç derine uygun olan, nemlendirici özelliği iyi bir ürün tercih etmen önemli.
Bir çözüm önerisi olarak hindistancevizi yağı gibi doğal yağları geceden saç diplerine sürüp nemlendirmeyi deneyebilirsin. Çünkü bazen saç derisinin kuruması da bunlara neden oluyor. Ama kesin çözüm istersen bir dermatologdan onay alman iyi olur. Unutma, düzenli bakım ve doğru ürünlerle bu sorundan kurtulman mümkün! Sen yeter ki sağlıklı saçların için motivasyonunu koru! 💆♀️✨