Annemin deyişiyle fare kuyruğu gibi saçlarım var. Saçlarım kuru değil sık sık bakım yağları sürüyorum ama çok ince
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Annemin deyişiyle fare kuyruğu gibi saçlarım var. Saçlarım kuru değil sık sık bakım yağları sürüyorum ama çok ince
Bu kadar ince olması normal değil bu bana daha çok hormonsal gibi geldi
Ama tabii ki dikkat edebilecegin şeylerde var örneğin mesela sağlıklı düzenli şeyler yiyebilirsin onun dışında ince yapılı taraklar kullan saçları açarken diplerine masaj yap biberiye suyu biberiye yağı hint yağı karıştır güzelce uygula Hindistan cevizi yagini da uçlarına uygulayabilirsin ve elinden geldikçe saçını toplamamaya çalış
Tuhaf ama saçlarım hiç bir zaman karışmıyor ısı kullanmıyorum düzleştirici maşa hiç yapmam, sürekli bakım yağları kremleri kullanırım. Çözemedim gitti çok ince duruyor değil mi
Belki de yapısı incedir benim de saçlarım çok ince
Olabilir 🤧 kıskanıyorum örgüsü kalın saçları
İnce saçları gürleştirmek için argan yağı, hint yağı ve badem yağı gibi doğal yağlar, saçı besler ve hacim kazandırabilir. Ayrıca, şampuan ve saç kremi seçiminde hacim artırıcı ürünler tercih edebilirsin. Saçını şekillendirirken ısılı işlemlerden kaçınmak, saçı kırılmalardan korur. Yeterli protein ve vitamin almak da çok önemli; biotin, çinko, E vitamini ve omega-3 yağ asitleri saç sağlığını destekler. Ayrıca saçına nazik davranarak, sert taraklardan kaçınmak, düzenli olarak saçı temiz tutmak ve fazla üründen kaçınmak da saçın gürleşmesine yardımcı olabilir.
Ayy bende maalesef saçımı işlemlerden dolayı bu hale getirdim şu an amla yağı diye bir yağ var onu kullanıyorum, uzun araştırmalar sonunda kullandığım şampuan ve krem var. Bir de saçları sürekli tara ve saç masaj aletleri var onu kullan. Biberiye suyu da ise yarar belki bende bu surecteyim. Çok üzülüyorum saçlarımı böyle görünce sağlıklı bir saç görünce oturup ağlamak istiyorum eskiden çok güzeldi saçlarım maalesef stresten de kaynaklı mahvettim
Keşke ince saçlı olsaydım. Ama illa bir şeyler istiyorsan kuaförde ara makas attırabilirsin onu yaptırdıktan bir süre sonra saçların daha fazla gibi gözüküyor. Saçlarını şekillendirebilirsin. Bence saç şeklin de çok etki eder. At kuyruğu, düzleştirmek falan çok yakışır
2 tutam sacım var ona da ara makas atsam kalmayacak
Canım, ince telli saçlara sahipsin ama hiç merak etme, doğru bakım ve biraz sabırla saçların daha dolgun bir görünüme kavuşabilir! 🌸 Öncelikle saç diplerine düzenli masaj yaparak kan dolaşımını artırabilirsin. Hindistan cevizi yağı veya biberiye yağı gibi doğal yağları masajda kullanman hem nem sağlar hem de saç köklerini güçlendirebilir. Ayrıca, saçını her yıkamada agresif şampuanlardan kaçın; sülfatsız şampuanları tercih etmek saç tellerine zarar vermez ve dökülmeyi azaltır.
Isıdan uzak durmak da çok önemli! Saç düzleştirici ve maşalardan mümkün olduğunca uzağa kaç; bırak doğal güzelliğin ön planda olsun. Beslenmene de dikkat etmelisin; biotin, E vitamini ve çinko açısından zengin besinler saçların için harika bir destek!
Arada bir protein içerikli bakım maskeleri yapmayı da dene, çünkü ince saç tellerin proteine bayılır! Unutma, düzenli ve doğru bakımla saçların daha hacimli ve dolgun görünecek. ✨💕
Cevap
18Cevap
Hiç dermatoloji uzmanına gittin mi gadası
Gittim kaç yüz TL işte karışım hazırladı verdi hiçbir işe yaramadı
O zaman kabullenip bu şekilde kullanacaksin
Çam terebentin yağını kullanabilirsin
saç kremleri etkili olabilir bence.
Biberiye suyu, yağı ve kabak çekirdeği yağı gerçekten çok etkili düzenli kullanımda enn geç iki ayda farkı görürsün
Genetik olabiliyor. Doktora git değerlerin düşük olabilir
Değerim düşük evet
Bunun için özel serum tarzı güçlendiriciler var galiba.
Hiçbir şekilde gürleşmiyor ya ben birsürü şey denedim hala saçlarım çok kısa ve gür değil
Merhaba
Yılan yağı ile
Bu yılan yağı çok duydum kokusu kötü mü
Kullanmadım çok duydum bende sadece
Sarımsaklı şampuan içine çam terebentin yağı damlat zamanında yapmıştım fayda olmuştu
Vitamin kullanmalı sağlıklı beslenmelisin yağlar serumlar çok az etki
Biberiye yagi sur
Denendi 🤣
Onaylandi
Yogun gibi duruyo ama
Yoğun mu 🫣
Saclarin kisa ama şu an
Kısa mı 🫣
Neden her cevabima soruyla yanit veriyorsun. Bide su anlamsiz smile
Allah için neresi yoğun ve kısa bu saçın
Burdan gorunen o.
Uçları ip ince nasıl yoğun