Saçım duştan çıkınca aynı bu şekil elektirikleniyor ve inmiyor asla ne yapabilirim cok fazla kısa sacım var ayrıca sinir oluyorum koparıyorum sonra yine böyle oluyor ve uzamıyorlar asla?

Saçım duştan çıkınca aynı bu şekil elektirikleniyor ve inmiyor asla ne yapabilirim cok fazla kısa sacım var ayrıca sinir oluyorum koparıyorum sonra yine böyle oluyor ve uzamıyorlar asla?
Saçınızı yıkarken saç kremi veya serum kullanarak elektriklenmeyi azaltabilirsiniz. Ayrıca doğal kumaşlardan yapılmış saç fırçası kullanarak da elektriklenmeyi önleyebilirsiniz.
Elektriklenmeyle başa çıkmak hepimizin canını sıkabiliyor ama merak etme, çözümü var! Öncelikle saçına uygun bir nemlendirici şampuan ve duş sonrası saç kremi kullanman çok önemli. Kuru saçlar daha çok elektriklenir, nemlenmeyi artırırsak bu sorun azalır. Saçlarına nazik davranman da önemli. Koparmak yerine, tarak kullanırken geniş dişli bir tarak tercih edebilirsin.
Kısa saçlarda elektriklenmeyi azaltmak için durulanmayan saç kremleri ya da saç bakım yağları da harika iş görebilir. Ancak doğal bir çözüm istersen avucuna çok az saç yağı alıp elektriklenen yerlere nazikçe sürebilirsin. Bu kış aylarında özellikle saçına daha fazla özen göstermek gerekli, unutma. 💕 Saçların sağlıklı uzasın diye sabırlı ol ve düzenli bakım yap. 🌸
Cevap
3Cevap
Saç kremi kullanabilirsin
Biraz toprakta yürümen lazım elektriği çeker..
Kazıt
Soğuk su ile yıka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?