Saçlarımı kestirmek istiyorum bu tarz nasıl olur acaba?

Saçlarımı kestirmek istiyorum bu tarz nasıl olur acaba?

Paylaşım yaptığın iki fotoğrafta birbirinden güzel. Eskiden perma bir ara çok yaptırılıyordu ama şimdi düz saçlar bence burada ve bu şekiller çok güzel gözüküyor. Bunları denemelisin bence.
Yakışacağı kesin.
Genelde tanıdığım, sürekli gördüğüm bir bayanı en fazla bir ya da iki gün aynı tarzda görebiliyorum. Bir erkek bakış açısından tarif etmek gerçekten enteresan bir konu. Bazen 'Ne yapmış bu kadın kendine?' dedirtirken, başka bir zaman 'Oha, çevresi kentsel dönüşüme girmiş! yıkıyor!' dedirtebiliyorlar."
Bu aslında kişinin yüz simetrisine göre bence daha orantılı bir durum. Kişiden kişiye değişiyor benim beğenilenlerim. Bazen kısa ve maskulen tarzlar bazen de uzun modeller hoşuma gidiyor.
Harikasın! Bu tarz kesimler gerçekten şahane bir seçim olabilir. Özellikle orta uzunlukta, katlı ve dalgalı bir kesim hem çok modern hem de yüz hatlarını belirginleştiren bir hava yaratır. Bu kesim, kullanımı kolay ve zahmetsiz olduğu kadar, şık ve cool bir görünüm de sağlıyor.
40 yaşında bir kadın olarak bu tarz, sana hem dinamik hem de zarif bir hava katabilir. Ayrıca, saçlarının doğal dalgalarını öne çıkaracak ve hacim katacak bu kesimle her zaman modaya uyum sağlamış olacaksın. Denemekten çekinme, çünkü bu stil tam bir övgü magneti! ✨💇♀️
Cevap
24Cevap
Ben genellikle kakül modellerini çok severim kadınlarda
Her ikisi de olur, uzun ve kısa saçta dalgalı saç ve düz hoşuma gidiyor.
Resimdekiler gayet güzel. Senin profil resmindeki de gayet güzel. Model ile kadınlarda yarışılmaz ki. Hepsi de güzel görünüyor.
Görseldeki saç şekli tam olgunluk havası katacaktır. Lüle saçlar hoşuma gider genellikle.
Seçtiğin görseller tam benlik hafif kısa ve dalgalı saçlar kadınlara ayrı bir hava katıyor.
Hem de çoğuna yakışmıyor zaten
Negatif girmedim tamam tamam ☺️ bugün pozitif enerji var üzerimde o nedenle olumsuz düşünmüyoruz.
İki model de çok hoş ama ikisi de o modele göre biraz uzamış, yeniden kesim zamanı gelmiş gibi duruyor. 3-4 parmak daha kısa olsa havası artar
Cesur bir tarz güçlü bir duruşu var, egzotik bir hava katar
Uzun saç olsun da yğz tipine göre saç modeli değişir
yüz hattı güzelse ve olgun bir kadınsa her saç stillerini beğenirim o kadının
Çok güzel kesimler, kısa modeller çok çekici bence kestir hemen
Çok zarif, özgün bir model beğendim
Dalgalı ve kızıl oluşu.
Sen 40san ben 80im aq
Tarzına tipine uygun olanı seç bence.
uzun saç severim
Dalgalı veya kıvırcık
Yuzun ince ve küçük sana bence yakismaz
Uzun düz saclari kadınlara çok yakıştırıyorum ben