Biberiye suyu, son zamanlarda viral olan bir ürün. Peki, saçı beyazlatma gibi bir dezavantajı var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Biberiye suyu, son zamanlarda viral olan bir ürün. Peki, saçı beyazlatma gibi bir dezavantajı var mı?
Hayır, biberiye suyu saç beyazlatmaz. Aksine, biberiye genellikle saçları koyulaştırıcı ve beyazlamayı geciktirici etkileriyle bilinir. Saç derisini besleyerek saçların daha sağlıklı uzamasına yardımcı olabilir, ancak saç rengini açma veya beyazlatma gibi bir etkisi yoktur. Eğer saç renginizi açmak istiyorsanız, papatya suyu, limon suyu veya hidrojen peroksit gibi doğal veya kimyasal yöntemlere bakabilirsiniz.
Biberiye suyunu 15-20 kadar günlük kullandım daha sonra unuttum gitti ama saçlarım çok güzel uzadı bu arada saç beyazlatma gibi bir ozlelligi yok bence
Biberiye suyu saçı beyazlatmaz, endişelenme! 😊 Aksine, saç derisini canlandırarak saç köklerini güçlendirmesiyle biliniyor ve dökülmeleri azaltmaya destek olabiliyor. Saç beyazlaması genetik, yaşlanma ve bazı sağlık durumlarıyla alakalıdır, içeriden müdahale eden bir şeyin çözmesi gerek. Yani biberiye suyunun doğal yollarla saç beyazlamasına etkisi yok.
Biberiye suyu kullanırken dikkat etmen gereken nokta ise doğal ve katkısız bir ürün tercih etmek. Aksi takdirde saç derine farklı reaksiyonlar yaratabilir. Kendim de doğal yağları saç bakımında kullanmayı çok seviyorum, o yüzden senin için de uygun olabilir! 🌿💁♀️
Cevap
4Cevap
Ben iki yılı geçkin süredir kullanıyorum etkisini de görüyorum evde kendim yapıyorum Beyazlama filan olmadı
Hayır beyazlatmıyor ben kullanıyorum
Daha cok antispazmodik ozellikli bir bitki. Etkisini sindirim ve bagisiklik uzerinde gosterir bu nedenle. Sac beyazlatma gibi bir etkeni olmaz. Gecmis olsun
6 ay düzenli kullandım saç çıkarmaya yarıyor dediler zerre faydasını görmedim saç beyazlatma da yapmadı bende
Bende bunu farkettim sanki beyazlatma yaptı saçlarım çok dökülüyor ne kullanacağımı şaşırdım 🥲
Hiç duymadım. Saç beyazlatma özeliğinin olduğunu düşünmüyorum
Hayır saci beyazlatmaz aksine saçın doğal. renk. tonunu geri kazanmasini sağlar
Hayır aksine beyazlamayı geciktirdiğini duymuştum Ama doğru olur mu olmayabilir mi bilmiyorum
Öyle demişler bende vazgeçtim balkonda var suyunu yapip fisfis yapicaktim korktum
Hayır öyle bir şey yapmıyor diye biliyorum
Bu soruyu nereden buldun 😂
Kullanmadım..
Saç dokuyormus
Beyazlatiyor
Hiç denemedim
Beyazlatır
Beyazlaşmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?