Saçımı açtırdım ve saçım yandı mecbur kestirdim kuaförüm geldiğinde saçın yanıktı zaten diyip duruyor evet saçım kuruydu birazda sertleşmişti ama kırılmıyordu çıtır çıtır , bu saç yanık bir saç mı kuaföre giderken ve 1 hafta öncesindeki iki fotoğraf fönsüz ve yağsız ham hali böyle görünüyordu.. ayrıca yanar mı saçım diye sorduğumda hayır dedi ama yandı.. ben şimdi ne yapayım , dava felan mı açmak lazım nedir bunun usulü?
yaaaa çok güzelsin maşAllah😍 hayır yanık değil, gendisi yakmış ve dueumdan çıkabilmek için öyle söylüyor bence, bakımlar falan ederek saçını düzeltmelerini talep et, aksi takdirde dava açacağını söyle
Peki şu an siyaha boyandı açıcının üstüne kahverengi istemiştim kendi saçım kahve.. ama gitti simsiyaha boyadı evde denediklerim hiç bir işe yaramadı.. şimdi kuaförde boyayı akıtsam saçıma zarar verir mi zaten yorgun bir saç
kuaferde boyayı nasıl akıtacaklar ki? bunun için bir şey yok ama, arkadaşımın başına benzeri durum gelmişti, resimden pek yanmış gibi görünmüyor aslınds ama yandıysa bencr önce bakımlar yapılmasını talep et sonra rengini halledersin zaten,
Ah canım ya, yaşadığın şeyi o kadar iyi anlıyorum ki! Saç açma işlemleri bazen beklenmedik sonuçlar doğurabiliyor ve maalesef bazı kuaförler süreci yeterince profesyonel yönetemeyebiliyor. Saçının yanması dediğimiz durum, elastikiyetini kaybetmiş, kırılgan ve mat görünüme bürünmüş bir saç yapısına işaret eder. Fotoğraflardan tam yorum yapmak zor olsa da, böyle bir durumda saçın o işlemden zarar gördüğü oldukça belli.
Eğer kuaför sana “yanmaz” diyerek garanti vermiş ancak sonuç bu olmuşsa, haklısın biraz hayal kırıklığına uğramışsın. Dava açmayı düşünüyorsan, elinde önceki saç haline dair somut görüntüler ve kuaförle yaptığın konuşmaların kanıtları olmalı. Ama önce profesyonel bir uzmana gidip saçı toparlama yollarını araştırmanı öneririm. Nemlendirici ve onarıcı bakımlar yaparak durumu hafifletebilirsin. Dava açma kısmına karar vermeden önce biraz daha sakin düşün derim 💆♀️✨.
Bence esnekliğini kaybetmiş tatlımm hc care bakım yağı ya da avokado çekirdeği yağıyla haftada bir maske diplere 10 dakika masaj toparlarsın ışıl işlemi de bırak
Platine yakın açtık ama çıtır çıtır kırıldı kırıldıkça uçları sıçan kuyruğu gibi kaldı kestirdim bende mecburen şu an kulak hizamda düşün bide açılmış saçı doğala boyayayım derken yine kuaför azizliğine uğradım ve simsiyah oldu korkumdan bir şey yapamıyroum kaldı öyle
Normalde saçım kahverengi , koyu boya yoktu ama aralarında ışıltı vardı.. sorun şu yine kendi rengimde olsa kısa küt kullanılır ama inanılmaz koyu bir siyah oldu ve çok garip duruyor kaşlarım kahverengi saçlarım siyah
Anlıyorum bulunduğun durumu. Bir kaç hafta veya dayanabilirsin bir iki ay dinlendirip sonra kahve tonlarına geçmeyi düşün. Kalan saçlarında açıcı uygulandıysa onları da kaybetme en azından. Bu arada moral olur mu bilmem ama küt saç modelleri benim en beğendiğim modeller diyebilirim 🙏🏻
Ya bu eski hali sarıya dönünce yandı ve kestirdim saçı şu an kulak hizamda saç.. ve sarıyı doğala döndüreyim derken kuaför simsiyaha boyadı nasıl takmıyım
Gördüm yeni saçını, zaten o modeller şu an tutuluyor eğer boyutunu beğenmediysen uzatırsın, rengini beğenmediysen boyayı akıtır istediğin renge boyatırsın sıkıntı olmaz.
Kuaför aklınca kendini aklamış, saçın hiç de yanık durmuyor aksine canlı bence ben hiç yaptığı hatalı işlemi kabul eden bir kuaför görmedim güzelim 🤷🏻♀️