selam 🎀 saçlarım normalde dalgalı, ama bazen, hatta çoğu zaman düzleştirici kullanıyorum. ama şu sıralar kararsız kaldım.. sizce saçımın hangi hâlini daha sık kullanmalıyım? sadece düşüncelerinizi merak ediyorum 💌
Bir erkek olarak bende aynı durumu yaşıyorum saçım kıvırcık fakat saç kremleri ile düzleştiriyorum sonra kararsız kalıyorum dalgalı hale getiriyorum... 😄 Bu arada duru güzelliğin var bunun farkına var yanlış anlama fotorafına 3 4 dakika baktım güldürdün beni keşke senin gibi bir arkadaşım olsaydı
Aynadaki yansımanı en çok nasıl beğeniyorsan öyle yap. Sonuçta sen kendini ne kadar güzel hissedersen, insanlara ışığını o kadar iyi yansıtırsın...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
bence ikisi de iyi değil çünkü çok hacimsiz. hacimli bir şekil vermen gerek. saçına bukle maşasıyla bukle yapıp üstüne sabitleyici sıkarak bukleleri bugudiye sarmanı böyle biraz bekletip açarak tarayıp hacim katmanı öneririm.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
teşekkür ederim, dalgalı olması için zaman harcamak, ısı kullanmak, ürün uygulamak istemiyorum. doğal olarak ne kadar dalgalı olabiliyorsa, o bana yetiyor 💗
rica ederim, ısı kullanmak zorunda değilsin. doğal bir şekillendirici ile gece yatarken saçını saten/ipek bir bugudiye sarıp sabah açıp , tarayarak hacimlendirebilirsin.
Kesinlikle dalgalı kıvırcık tam olarsk zeninle uyumlu hani o kadar farketmişki kıvırcakla sevimli tatlı bi kızçe olmuşun düzlede soğuk hayata yorgun bakan biri gibi olmuşun peki doğal hali hangisi
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
kıvırcık olan doğal hâlim, bakım uzun olduğu için düzleştiriyorum bazen