1 yılDiğer saç renklerine kıyasla kızıl tonların ayrı bir güzelliği var ama kişiye bağlı. Misal ben sıcak cilt alt tonuna sahip olduğum için bana yakışsa da soğuk alt tonlu birine yakışmaz. Ayrıca bakımlı olması ve saç modelinin yüzle karaktere uygun olması da önemli.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılGüzelsen öndesin saç rengiyle vs bi ondelik olacağını sanmıyorum özellikle erkekler güzel mi diye bakıyor en çok fiziği güzel mi diye yalnız şu var kızıl saç ve özellikle doğal kızıl olma durumu çok ender olduğu için özellikle Türkiye gibi ülkelerde aşırı ilgi çekici bi durum ama bence doğal kızıllar o kadar da güzel olmuyor sadece dikkat çekiyor saçını kızıla boyayan kadınların baziları çok güzel oluyor aynısını sarışınlar için de düşünüyorum coğu kızıl sarışın ünlü doğal değil ve daha güzeller melanin eksikliğinden mi kaynaklı artık çok bilgim yok ama çok fazla beyaz olma ve kaş eksikliği sorunu yaşıyorlar sonradan boyayan kızlar güzelse muazzam oluyorlar
017 Yorumla- 1 yıl
Ben kızıl hiç sevmem havuç gibi ne bi seksilik var ne bişey çocuk gibi geliyor. Siyah saç beyaz ten kusursuz benim için
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık bembeyazsa yakışmıyor ten rengiyle saç rengi bu kadar orantısız olmamalı bence buğday tenli ya da açık buğday kızlara siyah saç yakışıyor
- 1 yıl
Hayır bembeyaz olan kızlarda siyah saç çok güzel duruyo. Melek gibi duruyolar valla :)
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık zevk meselesi ama bana vampir imajı veriyor açıkçası orantısız geliyor beyaz olsaydım kırmızı bakır tonları tercih ederdim
- 1 yıl
Zaten vampir rolünde ki kadınlar genel olarak beğenilir farkındaysan 😃 benim ergenliğimden beri zaafım hep o tip kızlara olmuştur siyah saçlı beyaz tenli. Hiç sarışın esmer falan böyle içten etilemez beni. Siyah saç beyaz ten daha doğal geliyo bana
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık yani olabilir zevk meselesi tabii ama benlik değil erkekte de sevmem esmer kumral erkekler de bana daha doğal geliyor kesin net bi şey olsun 😁
- 1 yıl
Net olsun diyon kumral net olmuyor ki 🤣 esmer ve beyaz ten net olur her zaman 😂
- 1 yıl
Zevk meselesi işte ben kadında beyaz kendim de beyaz ten seviyorum mesela. Esmer olmayı hayatta istemezdim mesela iyi ki beyaz olmuşum diyorum, güneşte bile durmam kararmayım diye düşün okdr sevmiyorum 🤣🤣
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık ben buğday tenliyim yazın en sevdiğim şey bronzlaşmak çok seviyorum erkeklerde de esmerler daha çok ilgimi çekiyor daha çekici geliyor
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık kumralın net bi sınıfı var kahverengi saç buğday ten beyaz ten vs. Siyah saçlı beyaz erkekleri ben bi sınıfa sokamıyorum sarışın da değiller esmer de kumral da arada yani o yüzden 🙃
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık bi de sen bronzlaşmazsın ki kızarırsın zaten güneşten uzak durman lazım senin derin yanar aksi durumda
- 1 yıl
Beyazlar işte ne sınıfına koycaksın başka? Net olarak beyazlar işte en net ten rengi tam tersi senin dediğine göre. Bana da kumral der herkes ama ben daha beyaz olmak isterdim, senle bizim zevk zerre uyuşmuyor ben esmer olmaktan nefret ederim sen hem kendin yanıyosun hem de karşı cinste esmer seviyosun 😂😂
- 1 yıl
Yok ya ilk başta herkes kızarır zaten ama sonra o kızarıklık kararıyor işte. Bende ondan nefret ediyorum hele ki yüzümün esmerleşmesi 🤣 normalde de güneşten nefret ediyorum ben yazı hiç sevmem mesela güneşte öğlen kimse gezmeye çıkaramaz beni hem sevmiyorum hem de rahatsız ediyor kaşındırıyor
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık ahahahah evet daha bi çekici geliyor bana her zaman ben bronz ten hastasıyım 😍😍 bembeyaz sevmem soluk cansız geliyor bana gerçekten tam anlamıyla zıt zevklerimiz var 😂
- 1 yıl
Zevklerimiz tamamen zıt zaten de senin çıkarımlarında yanlış hep. Beyaz ten soluk olmaz arkadaş tam tersi daha canlı olur nasıl soluk oluyo. Bence sen beyaz ten diye başka bişeyden bahsediyosun 🤣🤣 esmer de bana ne bileyim kirli gibi geliyo ya ne yapsa da sanki bakımsız gibi duruyor hani kapkara surat falan çingene gibi 😂😂 diğeri su gibi ama esmer bana oldum olası pasaklı gibi geliyo ahahaha.
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık ne alakası var kirlilikle pardon beyaz olduğun için özellikle esmer kötülemeye çalışıyorsun kendini iyi hissetmek için ve bu zevkten bağımsız bi renkçilik resmen hahah ne alaka acaba kirlilikle Hindistanlılar falan kirli ki onlar zaten brown 🤣 hadi onu geçtim johnny depp kirli miymiş bak bakalım ya da jessica alba adriana lima😃 esmer ten gayet çekici insanı güçlü gösteren bi havası var kusur göstermez artı geç kırışır dolayısıyla geç yaşlanır bu bilimsel bir şey git araştır bana göre esmer güzel sana göre beyaz kardeşim ammmaa uzattın ha. Zevk işi zevk ki zaten beyazsın daha da beyaz olmak isterdim diyorsun bembeyaz bana göre hiç güzel değil ki soluk şeklinde tarif ediliyor zaten İngilizcede de pale diyorlar bembeyaz teni tarif etmek için
- 1 yıl
Ya ben kirli mi diyorum? Bana öyle gibi geliyo diyorum esmerlerin pis olmadığını ya da bunun ten rengiyle alakasının olmadığını bilmeyecek kdr cahil değilim 😃 sadece bana öyle geliyo kendim de kararsam öyle hissediyorum yüz olarak falan öyle beyazlar hep daha duru güzellikleri oluyo ve dediğinin aksine daha canlı duruyolar yüz olarak. Soluk durma olayı vitamin eksikliğinden bakımsızlıktan olur beyaz tenden değil o ayrı bi konu yani, mesele esmer kadınlarında seksiliği daha fazla olur her zaman, beyaz tenli bi kızda mini şort normal dururken esmerde çok daha seksi durur😃
1 yılBen de doğal kızılım kuaförüm bir aklımı karıştırdı ama bir şey yaptırmayacağım vazgeçtim 🫠
10 Yorumla
1 yıl

Aksini iddia eden beri gelsin. 🥰🙈
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aaah, Bloom ve kızıl saç konusu! 🧡 Kızıl saçlı olmak kesinlikle bir ayrıcalık! Hem doğal hem dikkat çekici hem de o nadirlik sebebiyle benzersiz bir güzellik sembolü. Kızıl saç, enerjik ve özgün bir karakterin sembolü gibi geliyor bana. Doğal kızıllar gerçekten az olduğu için bir adım önde hissediyor olabiliriz. 🌟
Winx Club'a bayılan biri olarak Bloom’un güçlü ve azimli ruhunu kızıl saçlarıyla bağdaştırmak hiç de zor değil. Domino’nun prensesine de böyle harika bir özellik yakışırdı zaten, değil mi? 😍 Ama şunu unutmamalıyız ki her saç renginin ayrı ayrı bir cazibesi var. Kendimizi olduğumuz gibi sevmek her zaman en önemlisi! ❣️03 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle! Mesela Rihanna esmersen kraliçesin! Demiş.
Her saç renginin kendine has bir güzelliği var.
Tabii burada taşıyan kişi de. 🩷🫶🏻 - 1 yıl
Kızıl saçlı olmak gayet doğaldır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
- Saç Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılÖnünde sonunda o kahve ya da siyaha dönülüyor ayrıcalık değil saçmalık boyalı saç her gün bakım ister yapmazsan püskül gibi olur
11 Yorumla Saç Bakım konusunda 676 cevap paylaştı. Kadınlarda evet, erkeklerde beğenmiyorum.
20 Yorumla- Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır değildir tabi ki de.
00 Yorumla Doğuştan kızıl saçlarım belime kadar beyaz tenlı ele gözlüyüm çilde var tabi. İnternette parçalayacaklar kızıl kadın kızıl kadın diye bana dönüp bakan olmadı hiç. Kapalıyım gerçi sokakta dikkat çekmemem normal de evlendim kocam da çok sallamıyor yanı kızıl oluşuma iltifat falan ettiği yok anlamadım ben bu işi ( güzellik görecelidir tabi ama çirkin de değilim yani)
10 YorumlaBizim sınıfta turuncu saçlı bir kız vardı böyle. Aşırı şımarıktı. İnsanları küçümsesin, onların kusurlarıyla dalga geçsin filan acayip severdi. Hoşlanmadığım birisiydi. Kendisiyle sanırım çok fazla bu yüzden alay edilmiş. O da başkalarıyla alay ederek egosunu tatmin ediyordu
10 YorumlaDeğil çoğunda yapay duruyor ama seviyorum ben farklilik iyidir
11 Yorumla- 1 yıl
Bence çok beyaz tenlilere ve doğal kızıl olanlara çok yakışıyor..
1 yılAyricalik degildir kimse ayricalikli diye bisey yok herkes degerlidir sonucta hepimizi Allah yaratti boyle dusunmek sacma.
Ama bizim ailede kizillik var mesela cunku biz Gürcü kokenliyiz kuzenim erkek saclari turuncudur mesela kucukken cok alay etmislerdi onunla. Bence yakisikli.
Kuzenimle yakin akrabayiz annelerimiz kardes o zaman bendede kizil gen olur ama benim saclarim kahverengi, gozlerim de yesil. Ben kizil olmadim maalesef. Ayricalikli olamadim 😭😭😭🤣🤣🤣
00 Yorumla
1 yılBakır kumralim. Ki benim saçlarım doğuştan açık renkti zaten, ten de beyaz buğday 😅. Fazla koyu saç gitmiyor bana, ve hayır cadilik yok. D ♥️.
10 Yorumla
1 yılDoğal kızıl Türkiye'de kadınlardan görmedim... Ama erkek arkadaşım doğal kızıl, evet baya nadir cidden.
10 Yorumla
1 yılHayır saçınızın rengi sadece bir farklılık tır ayrıcalık değil. Kadının ayrıcalığı; kendinize olan saygısı, yaşama dair duruşu ve insani ilişkilerinin niteliği üzerinden tanımlanacak bir konudur.
20 Yorumla
1 yılKızıl saçlı olmak evet bir ayricaliktir benin çok hoşuma gidiyor ve yakisana çok yakışıyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKuzenlerim full kızıl saçlı beyaz tenli ve çilli. Ben ise siyah saç, beyaz ten ve çilli. Bitlisliyiz. Saç rengimi çok seviyorum. Ama kuzenlerim bence daha havalı. Siyah saç her yerde var ama kızıl saç evet az. Hele bi kuzenim var. Çocukları hepsi beyaz tenli ve çilli ama sırayla sarı saçlı, siyah saçlı, kızıl saçlı ve sonuncu kahve saçlı. Ailede renkler ile çağırıyoruz. Zer, sor diye 😂😂
02 Yorumla- 1 yıl
Bence de çok yakışan bir imajın vardır
- 1 yıl
Neden gizliden yazdın ki
Yani evet ben solağım. Kızıl olmakta özel bir ayrıcalık
10 Yorumla
1 yılBüyük bir ayrıcalık hem de, kendi doğal rengi kızıl saç olan kişilere imreniyorum, hayran kalıyorum saçlarının güzelliklerine, en güzel saç rengine sahip kişiler onlar
10 Yorumla
1 yılBence kızıl saçlı olmak bir ayrıcalık değil. Zaten kızıl saçtan da hiç hoşlanmam.
10 Yorumla
1 yılSaclarimi kizila mi boyatsam siyaha mi boyatsam yoksa dogal sac rengim kalsami cok kararsizimmm
15 Yorumla- 1 yıl
Ve ayrıcalık mıdır bilmiyorum kimisine yakisiyor kimisine yakismiyor
- 1 yıl
Ten beyazsa kızıl
- 1 yıl
Yok ben sarıda kalcam
- 1 yıl
Neden olmasın 😉
- 1 yıl
Sarı candır ya.
1 yılBence cadı olsa bile bütün cadılar kötü olacak diye bir şey yok
10 Yorumla
1 yılKesinlikle ayrıcalık ve bloom burada aşırı iyi duruyor
10 Yorumla
1 yılsevsin yeter benim için en büyük ayrıcalık o
yoksa kızılı sarışını umrumda değil10 Yorumla
1 yılÇakması bile herkese yakışmazken, doğalı bulunmaz hint kumaşıdır.
Öyle kapkara tenine sapsarı saçı yapan, çakma kibariyeler gibi herkes yapamaz kızılı. Beyaz ten ister kızıl. Zerafet ister, nafilik ister.
00 YorumlaYok kız alakası yok ayrıcalıklı olmakla. O sadece bize dayatılan bir güzellik algısı ben en azından bunu savunuyorum çünkü herkes kendi doğasıyla güzel hepimiz kendi doğalımızda farklı özelliklerle yaratılıyoruz onlar da öyle dünyaya gelmiş. Kızlar her haliyle güzeldir❤️🩹
00 Yorumla
1 yılEvet güzelse
Kızıl saç yeşil göz, sarı saç mavi göz kombinasyonu enfes oluyor. Bide Siyah saç, siyah gözler, bembeyaz ten işte buna aşığım böyle olmadığıma üzülüyorum :(
Artı kırmızı ve siyah ruj yakışan kadınlara tabiri caizse dibim düşüyor.
01 Yorumla- 1 yıl
Göz şekillerini yazmayı unutmuşum, "Kızıl saç yeşil göz göz şekli tilki, sarı saç mavi göz göz şekli kedi, siyah saç siyah göz bembeyaz ten göz şekli badem" net budur. Böyle doğmak ayrıcalıktık yakışması dahada ayrıcalıktık.
Gizli Üye(25-29)1 yılAz bulunan bir renk. Kadınlara yakışıyor da erkeklerde iğrenç duruyor.
10 YorumlaHer rengi denedim ama kızıl zor ama cok güzel 🤭 Yıllardır vazgecilmezim oldu 😍
22 Yorumla- 1 yıl
Yüzünü ve saçını çok merak ediyorum zaten
- 1 yıl
1 yılkafanın içi boş olduk dan sonra üstü pembiş olsun ne ifade eder çakma rapunzeller dolu ülkemiz 🙄
00 Yorumla
1 yılBir ara saçlarımı kızıla boyatmayı düşündüm ama sonra doğal sarı saçlarımdan vazgeçemedim. Bende severim kızılları😄
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 507 cevap paylaştı.
1 yılDoğal olanlar evet. Boya ile kızıl/ bakır olanlar bana hammal gibi geliyor. Saçın sürekli akması tam bir işkence
00 Yorumla
u 1 yılBen şu an kızılım. Çile keder dert hüzün mevsimi kızıl saç kızıl mı turuncu mu belli değil :d
00 Yorumla
1 yılDoğal kızılsa ayrıcalık, diğer türlü ayrıcalık değil
10 Yorumla
1 yılKızıl-Bakır renkler çok hoşuma giden bir saç rengi
00 Yorumla
1 yılDoğal evet ama ben sevemiyorum bu renk ve tonlarını.
00 YorumlaAbla bir boyaya bakar yani ha dogalsin ha değilsin. Ne önemi var?
00 Yorumlakızıl saçlı kadınları cadı sanıp öldürdüler bilgisi tamamen şehir efsanesi
00 Yorumla
1 yılBenim gözümde kimsenin bir ayrilaligi yok herkes gözümde eşit.
00 Yorumla
1 yılRengine göre insanları hayatıma alacak kadar vizyonsuz değilim
00 YorumlaYa bisey dicem. Bu profil resmi gercekte kimindir? Vera diye bi profil var da.
00 Yorumla
1 yılAyrıcalık mı bilmiyorum ama beyaz tende çok hoş duruyor Hürrem Sultan edalarına giriyorum bazen 😌
00 YorumlaBakır renk Li ve çilli kadınlara bayılıyorum net ayrıcalıklı kadınlardır
00 Yorumla
1 yılBende doğal kizilim ama boya ile asla doğal durmayan bir renk. Boya ile yakismasi da nadir.
00 YorumlaBir arkadaşım kızıl saklıydı çok güzeldi bana göre ayrıcalık
07 Yorumla
1 yılAvengerste. Kara dul var onun gibi olsun bı zahmet 🤭
00 YorumlaKızıl saçlı, çilli ve yeşil gözlü bir kız vardı taaaa ortaokulda o geldi aklıma.
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 554 cevap paylaştı. Güzel olsun da kızıl olur, kumral olur, sarı olur, siyah olur, yeter ki içi de güzel olsun.
00 YorumlaKesinlikle evet. Orijinal olmasa da ayrıcalıktır hahaha
00 YorumlaBir ara kullandım çok seviyordum sonra tekrar siyaha döndüm
00 Yorumla
1 yılDoğalsa çok hoş durur. Tercihim sarı saçlar
00 YorumlaEskide kaldı renkli saç. Marjinal olan hiçbir şey marjinal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTürkiyede 10 kızdan 4ü kızıl zaten ve çoğuna yakışmıyor bi kardeleni gördüm yakışan
10 Yorumla
1 yılKesinlikle ayricaliktir 🧡👩🦰
26 Yorumla- 1 yıl
ilk aklıma gelen kişi 🙊
- 1 yıl
@Alemdaralii eheeh tskrler.🥰🙃
- 1 yıl
🥰🧿💯
- 1 yıl
@wkertenkele Sibel ilk aklıma sen geldin
- 1 yıl
@wkertenkele Sibel senden güzeli yok kızılda
- 1 yıl
@wkertenkele Sibel
Güzeller ya allah vergisi
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBoyatinca bir şeyi olmuyor doğal kızılda yok ztn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence ayrıcaklı değil ama iltifatın için teşekkürler 🙃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğildir bence. İsteyen herkes kızıl olabilir. Önemli olan güzellik
00 Yorumla
1 yılKızıl saç ergen ve keko kız saç rengi. Elinde sigara ile 7/24 erkeklerle takılan eğitimsiz serseri kız saçı 😅😅😅
En iyisi sarışın kızlarla devamm
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 320 cevap paylaştı.
1 yılAyrıcalık demeyelim avantaj diyelim
10 Yorumla
1 yılDoğal kızılsa evet, özellikle turuncu
10 Yorumla
1 yılOrijinal kızılsa evet ayrıcalık.
10 Yorumla
1 yılAyrıcalık değilde, seveni var itici bulanı var.
10 YorumlaYani doğalsa belki
10 Yorumladoğal kızıl saç dünyada çok nadir bulunuyor ama doğal olmasa bile beyaz tenli kişilerde efsane duruyor
00 Yorumla- Devamını Gör (126)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat