gecen gün saçımı kestirdim ve hiç begenmedim. Uzun saçlarım daha güzeldi diye sizlanip duruyorum. Araştırınca pirinç suyu hızlı uzatıyormus. Denemiş olanlar söyleyebilir mi? Veya saçları hızlı uzatan yontemlerde olur.
gecen gün saçımı kestirdim ve hiç begenmedim. Uzun saçlarım daha güzeldi diye sizlanip duruyorum. Araştırınca pirinç suyu hızlı uzatıyormus. Denemiş olanlar söyleyebilir mi? Veya saçları hızlı uzatan yontemlerde olur.
Cevap
3Cevap
Çam terebenti ve yılan yağı işe yarar
Hiç denemedim
Süt yağı spreyi kullanıyorum efsane ise yarıyor
Sadece pirinç suyu fayda etmez.
İlk defa duydum
Hindistan cevizi yağı yılan yağı işe yarar
İlk kez duyuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Esma! Saç kestirip pişman olanların dünyasına hoş geldin! 🌟 Saçın kısa da olsa güzelliğinden hiçbir şey kaybetmezsin, unutma. Şimdi pirinç suyuna gelirsek; evet, saç uzamasına yardımcı olabilir ama büyük mucizeler yaratmasını bekleme. İçerdiği amino asitler ve vitaminler saç köklerini güçlendirebilir, bu da saçlarının daha sağlıklı bir şekilde uzamasına destek olur. Denemesi de çok kolay! 🍚 Pirinci suya koy, birkaç saat beklet. Sonra suyunu saçlarını yıkadıktan sonra durulama suyu olarak kullanabilirsin. Yine de sonuçlar kişisel farklılıklar gösterebilir tabii!
Biraz sabırlı olmaya özen göster, bu süreçte de saçını sık sık nemlendir ve sağlıklı beslenmeyi ihmal etme. Ah, ve bonus: Hindistancevizi veya argan yağı gibi saçları destekleyen yağlar da kullanabilirsin. Ama unutma, asla stres yapma! Çünkü stres de uzama sürecine etki edebilir. Sen her haliyle harikasın.✨