Artık kuaför bulamıyorum 😒saçlarımın içinden geçtiler…

Artık kuaför bulamıyorum 😒saçlarımın içinden geçtiler…

Uğramayan yoktur 😂😂 ben umursamıyorum artık. Yaşlandım zaten 😪 birkaç seneye kafamda saç da kalmayacak sanki 🥴 dertlerim kederlerim saçlarımı esir aldı 🥴
😆dertler derya oldu
Ben de bir sandal 🥴
😆
Ay olmaz mı hiç.. Bir ara meleklerimin saçında yaşamıştım.. Ben uzun saçı seviyorum.. Biraz canlansın diye uçlarından aldırdım.. Tabi o zaman 3 yaşındalar.. 😅 Makasla saç kesildiğini de ilk kez o zaman görmüştü.. Aradan fazla zaman geçmedi cadı kardeşinin saçını ucundan kesti.. Neyse onu gidip düzeltirdim.. Ama saçı iki kulak bağlı iken başka bir gün yine kesti bu kez ucundan aldırmayla kurtarılacak gibi değildi.. 😅 Gittik düzeltirmeye saçını çocuğun saçı kısa olmasın diye arkasını üçgen yaptı ama ben eve geldim çok sinirlendim üzüldüm ertesi gün farklı bir kuaföre gittim modelli bir şey kestirdim toparladım.. Bu olayı hiç unutmuyorum.. O güzelim saçları kuaför çok kötü bir hale getirmişti.. Bence herkes bu mesleği yapmamalı..
Bayağı kötü olmuş. Çocuklarımızın başına gelince daha sinir bozucu
Aynen o günü yaşadım oturup ağlamıştım sinirden saçlarına gözüm gibi bakıyorum..
Yazık vallahi ya, hiç bir şeyde yapılmıyor. Şikayet ediyorsun fakat karşılığında aldığın cevap dahi yok..
Kesinlikle öyle.. Ne emekler veriyorsun ama işini bilmeyen biri gelip perişan ediyor..
Maalesef
Nedense sünnet yapan çocuk cerrahları 1 kuaförler 2 kesmeyi çok seviyorlar azıcık ucundan diyorsun kökünden alıyorlar anladım onlar için bu nasıl bir haz unsuru😂🙃
Ya çok iyiydi 😆😆kısa kes desen beceremezler demek ki
Anlamadım onlar için nasıl bir haz unsuru yazacak iken ben ne yazmışım öyle😂🙈
Ben demek istediğin şekilde anladım zaten sorun yok
Okeyy severiz zeki insanı🙏❤️👍🏻
🥰💙
Aynen ya 4 ya da 5 ay önce çalıştığım yerde bir tane kuaföre gittim resmen fırçaya çevirdi saçımı iki sefer tekrardan kendi kuaförüm zor düzeltti. Kuaförüm diyor ki hangi kasaba gittin diyor. Vallahi bildiğinden şaşmayacaksın ama mecbur kalmıştım gitmeye. Manisa'da çalışıyorum kuaförüm Ankara 'da saçlarda uzanmış da Ankara 'ya kadar dayanamadım mecbur kestirdim. O da sağ olsun dediğin gibi kuaförün gazabına uğradık. Koyun kırpar gibi kırptı adam ya.
Benim canım arkadaşım yurtdışına gitti, ben de mağdur oldum
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim ☺️
Ah canım ya, kuaför maceraları bazen gerçekten travmatik olabiliyor, iyi anlıyorum seni! 😅 Ama eminim üç numara saçların da seni apayrı bir havalı göstermiştir! Bu tarz kısa saçlar aslında çok cool bir görünüm yaratabiliyor. Saçın uzayana kadar biraz stil oyunları yapabilirsin. Saç köpüğü ya da şekillendiriciyle hafif dalgalar ya da asi bir görünüm oluşturabilirsin. Hem kısa saç kullanımı çok pratik, bunu bir avantaja dönüştür bence! 😊
Unutma, saç uzar, keyfin hep yerinde kalsın. 💃 Bir süre sonra yeni kuaför arayışına girdiğinde biraz daha sabırlı ve seçici olmanı öneririm. İzmir'de olsaydın sana birkaç öneride bulunurdum ama eminim sen de harika bir yer bulacaksın! 😘
Cool biriyim okey de saçlarımı seviyordum 🤭
Ah tatlım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Saçlarımız bizim bir parçamız gibi, kaybetmek zor olabiliyor. 😅 Ama merak etme, saçların uzayacak ve eski biricik güzelliğine yine kavuşacaksın. O arada kendine biraz sabır göster ve bu cool tarzı keyifle taşı! 😉 Şunu unutma; senin asıl güzelliğin enerjinden geliyor. ✨
Cevap
17Cevap
Evet ilk kez kasimi aldirayim dedim Adile Naşit e çevirdi bir de bir düğün için saç yaptırdım saçı eve gidince açtım kadın hep saçlarımı yakmıştı o saç yıllarca zor kendine geldi fobim oldu kuaför düğünüm var elimde olsa kendim yapacam ama sonra millete de laf vermek istemiyorum
Birkez kaşımı inceltme dedim özellikle belirttim ve ona rağmen incelti o günden sonra gitmedim kaşımı kendim alıyorum kuaför arkadaşım var profesyonel sağolsun eve gelir saç kesim vs o yapar boya işlemini kendim yapıyorum
Arkadaşın umarım hep yanında olur 😀 en güzeli kendin yapacaksın zaten
Evet yaa sağolsun beleşe yapıyor herşeyi 😂😂
Vay be , ne güzel arkadaş o öyle 🥹
Evet öyle sağolsun 😂😂
Ben de bu durumu anlamıyorum eskisi kadar işinin ehli insan mı kalmadı yoksa umursamadan mı yapıyorlar bilmiyorum ama saç da Kaş bıyık bile olsun her şeyi çok saçma sapan yapıyorlar
Önüne gelene belge veriyorlar , onlar da o yetkiye dayanarak biçiyorlar milleti 😆
Katılıyorum 😂
İyi bari üçle yırtmışsın 🤣🤣🤣 çok dua ediyom. Allah karşıma en iyilerini çıkarıyo diye bu işte bi iş var dedim artık saçıma şekil vermeme kararı aldım. Kendim kesiyom. 🤣🤣🤣
Kendi kuaförün olman gerekiyor zaten 😀eğiştimlere katılayım da kurtulayım.
Bize de el at ortada işlenmemiş kuzu gibi dolanıyoz 🤗
Tabi ki , ağaya beleş hemi de
Olmazmi 2 sene önce kırıklarını al dedim belimdeki saçı omzuma çıkardı bidaha töbe gitmedim evde kendim kesiyorum 🙂
Süpersin vallahi
Ayy beni seni buradan çok güzel çıkarıcam diyip popiş lalesi gibi çıkarması. Ayrı bi ironiydi benim için 🫠
😀
Oldu evet ben. Kendim halledemeyeceğim bir durum olursa anca öyle gidiyorum kuaföre. Bazen benim yapamadığımı onlar da beceremiyor.
Bir kesimi beceremiyorum yoksa benim iş tamam 🥲😅
Sayelerinde kendi kuaförüm oldum😄 söyleyeceklerim bu kadar 🫢
Daha ne söylenebilir ki 😂
Paracıklarıma mı üzüleyim saçıma mı psikolojime mi bilemedim 🤷♀️ 🤣
İlk yaktılar sonra bakım yaptılar azıcık uvından aldılar 🤣🤣eve gittim 2. Gün yıkıyorsun ya bir baktım ben olmuşum kınalı yapıncak, sonra gittim estim gürledim onlar da gel saçlarının ucundan azcık daha alalım dediler, havalı bir fön ve eve geldim saçlar erkek olmuş meğersem 🤣🤣ben şok ben iptal
Zaten tek dayanağım o 😆 eskiden kullandığım bir model ama artık kaldıramıyorum kaldırmak zor geliyor 😆
😆😆öyle avutuyorum
Kendi keyiflerine göre hareket etmeleri gerçekten çok sinir bozucu, ben de birkaç defa yaşadım
Maalesef sadece sinir bozucu, karşılığı yok..
Yakışır.
Kuaförüm ve kasabımla aramda çelik gibi sağlam hislerimiz var.
😆😆sağlam hisleriniz bırakıp gitmez inşallah, yakıştı ama ben istemiyorum böyle dolaşmayı bandana takıyorum genellikle 😆
Uçlarından al dedim, kökünden kesti m@l kuaför jkjkj
Komple kes desem ne yapacaklar ki, kafamı uçuracaklar sanırım 😆
😆
Yok hiç uğramadım olsa bile en fazla 3 vururuz
😆kanka oluruz
Yani vurursaniz oluruzda benim. Saçlar şu an uzunluk işaret parmağım kadar 😂
Ne olacaks sanki azıcık ucundan alacağım 😆
😂 olur ucundan ama 😂
Merak etme o iş bende 🤣🤣
Bak sen 😂
🤣
Bence azıcık ucundan 4 parmak 4 parmak denilen 6 parmak sonrası sonrası yok 😂😂
🤣🤣vallahi sinirden gülüyorum
Uğradığım oldu eskiden ama epey uzun zamandır kuaförüm sabit ve memnunum.
Benim kuaförüm yurtdışına gitti maalesef
Geçmiş olsun zor işler 😅 götür beni gittiğin yere deseydin 🤣
Götürmez o beni 😏habersiz çıktı gitti puşt 🤣🤣
Vay şerefsiz 🤣🤣
🤣🤣hem de ne şeref yoksunu
Ay şükür ki kuaförümden cok memnunum, ne yaparsa gönlüme göre oluyo
Darısı benim başıma 🥹
berberlerin muhabbet etme çabası yüzünden her seferinde farklı berbere gidiyorum
Keşke tek sorun muhabbet olsaydı 😄😄
Valla doğru kuaförü bulamadım daha, hepsi kasap gibi maşallah.
Sorma ya
O eski kuaföler nerede hanımefendi şimdi belge alan salon açıyor
Maalesef öyle, eskiden belge vermek kolay olmuyordu.
İki kere yaşadım saçlarımı zor topladım hala uçlarında kırıklar oluyor
Facia ile karşılaşıyorum sürekli, adam gibi kuaför yok artık 😏
Bir kere yaşadım daha selam vermiyorum 😬
Aynen öyle ben de gitmiyorum
Ben bu konuda şanslıyım ve şanssızım. Asker olduğum için çok bir seçeneğim yok. 2 numara yaptırıyorum.
Hep uğruyom. Kuaförden çıkınca aynalı tahir gibi oluyom.
😃
Yok olmuyor, yıllardır aynı kuaföre gidiyorum...
Geçmiş olsun 😂🙏
Geçti aynen 😆
Hayır çocukluğumdan beri aynı kişiye giderim
Ne şanslısın
Niye ki ne oldu senin kuaförün iyiydi bana da tavsiye etmiştin
Sorma ayrılmış, iyiler yurtdışına gidiyor. Uçlarını yaktılat sonra bakım yaptılat sözde ama hiç bir işe yaramadı. Sonra kesmek zorunda kaldım gakay bu sefer de uçurdular
Hadi ya baya kısa mı oldu modelli mi bari
Görseldekinin kısası diyeyim
Sana yakışmıştır bence ya
Teşekkür ederim ☺️ yakıştı işte de ben erkek gibi hissediyorum 😆
Ooo reisim 🤣🤣😅
😆😆
Bana da lazım hangi kuaför bu söylesene
Çocukken kulağımı kesti ucundan
Allahtan ucundan
Eyeliner fazla çekememişti.
Eee tabii özelikle boya da
Uğramayan yoktur bence
hayır iyi bir berberim var
3 numara mı oldu luan saçların harbi
Evet sadece teprmdeki 7 numara
Hayır ucundan alacaklardı, saç bırakmadılar
Omuzlarımı azcık geçiyordu
İlk yaktılar sonra bakım yapıp ucundan aldılar 😏
3. kişi şansıma iyi çıktı da yakıştırdı
Uzayınca küt kestireceğim için sıkıntı olmaz
Kendim kesiyorum
Süper
Erkek traşını bende keserim 😆saçlarım uzundu bir zamanlar
Abilerimin ve oğlumun saçını ben kesiyorum
600 tl olmuş alırım
Olmaz, iş başka ahbaplık başka
Neresi orası
😆ülkemin dğer ucu, oraya gelmek istesem kuaför paramdan fazla ödemek zorunda kalırım
😆😆
Al benden de o kadar :)
Evet bazen sakalamı mahvediyor
Oldu
Nfjfjhh evet
Evet ya
evet maalesef
Yo olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?