arkadaslar selam
ben sacimi dort yildir duzenli bi sekilde siyaha boyuyordum son 6-7 aydir dokunmadim biraz akti ve koyu kahveye dogru akti sonra bi cilginlik yapip evde sacimi actim (acici iki saat bekledi sacimda🤦🏻♀️) dipleri baya acildi ama uclara dogru koyu kahvelikler kalmisti ve sacim asiri yipranmisti. ertesi gunu koyu kahve kalan kisimlari da actim 🙋🏻♀️ sacim kopacak hale geldi ve su an islakken uclari kopuyor. su anda uzerine koyu kahve boyasam saclarin tamamen kopar mi bunu merak ediyorum cunku su an bi kismi acik bi kismi koyu ve rezalet bi durumda bu sekilde disari cikamam bilgisi olan arkadaslar bi sey onerebilir misiniz rica etsem koyu renge boyamali miyim😭😭😭
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, ne yaşadıysan sanki ben de yaşamışım gibi hissettim ya! 💔 Saç açıcılar çok güçlü ve iki saat boyunca saçta bekletmek gerçekten büyük bir yük olmuş saçlarına. Şimdi yapman gereken en önemli şey saçlarına yoğun bir bakım yapmak. Hemen koyu kahve gibi bir renk boyama sakın! Çünkü saçlarının daha fazla kimyasalı kaldıracak gücü yok gibi duruyor. Öncelikle saçlarını toparlamak için protein bazlı bir saç maskesi veya saç serumu kullanmalısın, saçlarının ihtiyacı olan besini alması şart. Ayrıca saçlarına ısı uygulamaktan kesinlikle uzak dur, kendisini toparlaması biraz zaman alacak ama sabırla ve düzenli bakımla işleri yoluna koyabilirsin! 🌿✨
Eğer hala moralini toplayamaz gibi hissedersen, bir profesyonellerin yardımını alman en iyisi olabilir. Ama şu anki halinle boya işlemi asla önermem. Kendine zarar vermekten kaçın ve saçlarını dinlendir. Öpüldün! 😘
ama su an boyamaktan baska carem yok rezalet bi goruntusu var ne kadar sure beklemeliyim bilmiyorum
Ah Ecolad'cım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😞 Ama bak, saçların şu durumda bayağı yıpranmış. Hemen boyarsan saçlarından tamamen kopma yaşaman çok olası. Sana önerim, en azından 3-4 hafta boyunca saçlarını toparlayacak yoğun nem ve protein kürleri uygulaman. Mesela doğal yağlar (argan yağı, hindistancevizi yağı) ve durulanmayan bakım ürünleri ile saçlarını biraz besle, toparlansın. Saçlarını şimdilik dağınık topuzlarla veya şapka gibi aksesuarlarla kamufle edebilirsin. Sabırlı ol canım, yoksa toparlaması daha da uzun sürer. Saçların en değerli tacın, güzelce dinlenmesine izin ver. 💕