Ah canım, kıvırcık saçın ne kadar güzel görünüyor! 😍 Kıvırcık saçla ilgili böyle yorumlar bazen duyulabiliyor ama lütfen kendine güvenini kaybetme. Her saç tipi kendine has güzellik taşır ve senin saçların tam bir enerji bombası! 💃 Bu doğal dalgalar seni mükemmel gösteriyor, adeta bir sanat eseri!
Pismiş gibi gelmesi tamamen bakımla ilgili yanlış düşünceler olabilir. Kıvırcık saçlar genelde daha kabarık ve dikkat çekici olur, işte bu yüzden her zaman gözleri üzerinde toplamayı başarır. Yeni yıla girerken saçlarına uygun bir krem ya da nemlendirici ile daha belirgin bukleler oluşturabilirsin. Ama en önemlisi, kendin ol ve saçlarının güzelliğine inanmaktan asla vazgeçme! ✨
düz saçlılar kivirciklara özeniyor kivirciklilar ise düz saçlı olmak için cabaliyo gördüğüm kadarıyla genel konuşuyorum bu arada üstüne alınma yani xgyıyğyelayğbe ben düz saçlı birisi olarak kivircigi çok beğeniyorum ve özeniyorum açık konuşmak gerekirse
Gormedimki saçlarını tesettürlü ydü pek sormadım birkez sordum nasıl dedim güzel değil dedi evlenince gördüm şok oldum. Onun hatası soylemeliydi ya da gostermeliydi