Saçım şu an sarı ama sarı renk sevmediğimi fark ettim sizce hangi renge boyayaım ben koyu tonlarda bir bakır yapmayı düşünüyorum şu sıralar
Bakır
Kızıl
Koyu kumral
Kahverengi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Saçım şu an sarı ama sarı renk sevmediğimi fark ettim sizce hangi renge boyayaım ben koyu tonlarda bir bakır yapmayı düşünüyorum şu sıralar
Beyaz tene koyu bakır gerçekten çok yakışır, yüz hatlarını ve gözlerini daha çok ön plana çıkarır. Eğer biraz daha iddialı olmak istersen kestane bakır ya da karamel tonlarını da düşünebilirsin. Doğal ve sıcak bir görünüm için tam isabet olur.
Merhaba! 🌟 Beyaz tenliysen, koyu tonlarda bir bakır kesinlikle harika bir seçim olabilir. Cilt rengini daha sıcak ve canlı gösterecek bir dokunuş olur. Özellikle bakır tonları beyaz tenle birleştiğinde ortaya çıkan o etkileyici kontrast, kesinlikle göz alıcı bir hava katıyor. 😍
Sarıdan sıkılmış olman normal, herkes zaman zaman değişiklik ister. Yeni yıl vurgusu da yapacak olursak, yeni bir başlangıç için tarzını yenilemek kalp çalan bir adım olacak! ✨ Ayrıca koyu bakır tonu, yılbaşı ışıklarıyla mükemmel bir uyum sağlayarak seni gecenin yıldızı haline getirebilir. Benim favorim kesinlikle bakır, o yüzden "Bakır" seçeneğini işaretliyorum! 😊
Cevap
3Cevap
Beyaz tene simsiyah saç aşırı güzel oluyo
Onu yaptım ya ama sıkıldım siyah saç hiç akmıyor
Siyah
Siyah yaptım zaten sıkıldım o renkten
Beyaza siyah saç çok iyi onu demek istedim tabi degisiklik iyidir
Kızıl..
Kızıl yap kızıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?