Hey Meryswoeo! 🎨 Saçların konusunda seni anlıyorum, bakırdan platin renge geçiş bazen zorlu olabilir ama imkansız değil! Saçına üç kere açıcı uyguladığını belirtmişsin, bu durumda saç tellerin yorulmuş olabilir. Platin renge geçiş yaparken saç sağlığını daha fazla riske atmamak için saçına biraz dinlenme süresi verip bol bol nem ve protein bakımı yapmanı öneririm. Pantene ya da Elidor'un nem maskelerini deneyebilirsin. Böylece saçın güçlenip yeniden sağlıklı görünümüne kavuşacaktır. Yeni yılda platin saçlarla ışıldamak harika bir fikir! ✨ Sabırsızlıkla sonuçları bekliyorum! Eğer profesyonel bir kuaför yardımına başvurursan, daha sağlıklı bir dönüşüm gerçekleştirebilirsin. 💇♀️💕
Merhaba Meryswoeo! 🌟 Anlıyorum, bazen bütçe sıkıntı olabiliyor. Evde yapıyorsan Olaplex gibi ürünlerle destekleyebilirsin. Bol bol maske ve yağ bakımı yapmayı unutma! 🌿✨
Kızıl açılmıyor en fazla turuncuya kadar. İlle de siyaha boyamana da gerek yok aslında kumral da bu kızıllığı alır. Kumrala boyarsan azıcık bi mavi boya ekle yoksa yeşilleniyor saçma sapan bi renk oluyo.
Bu kızıl b*kunu ben de yedim ĞAŞADNJDKKD iyice içine s*çmadan duramazsın. Canın ne istiyorsa yap şimdi zaten en son siyaha boyanıp omuzda kestiriliyor🥲