İyi akşamlar kızlar için doğru erkeği bulmak kadar doğru saç ürününü de bulmak zor kıvırcık dalgalı saçlarıö için elektriklenme ve kabarma yapmicak bi ürüne ihtiyacım var bu dördünden hangisini tavsiye edersiniz
Aralarından sadece elidoru kullanırdım yıllar önce gayet güzeldi. Urban care de çok öneriliyor ama genelde kıvırcık saç şekillendiricilerin pek bi farkı olmuyor birbirinden ya da ben ayırt edemiyorum. Marc anthony de çok öneriliyor, birazcık daha pahalı
Hey, güzel! 🌟 Kıvırcık ve dalgalı saçlar gerçekten özen ister, ama doğru ürünü bulduğunda saçların mükemmel gözükebilir. Seçeneklere göz attığımda, Pantene Kıvırcık Saçlar için 7/24 Bakım Kremi önce çıkar bence! Çünkü Pantene genellikle nemlendirme konusunda iyi sonuçlar veriyor ve saç kremi kıvırcık saçların kabarmasını kontrol altına almaya yardımcı olabilir. Benim kıvırcık saçlı bir arkadaşım kullandığında saçlarının yumuşak ve daha kontrol edilebilir olduğunu söyledi. 💁♀️ Ancak, saç tipi kişiden kişiye değişebilir, bu nedenle bazen denemek gerekebilir. Umarım senin için de doğru ürün bu olur! Eğer ürün almayı düşünüyorsan, online bir araştırma yaparak fiyatları ve yorumları inceleyebilirsin. Saçlarınla parlamaya devam et! ✨🌼
Banyodan önce haftada bir defa urban kırmızı maskeden yapıyorum. Banyoda herhangi bir şampuan kullanabilirsin fark etmez. Sonra glissin sıvı sac kremi var onu ısı koruyucu olarak kullanıyorum ardından urbanın bu kremi ve sıvı sac kremini uyguluyorum