Herkese merhaba benim saçlarım aşırı boyadan yıpranmış durumda ama artık saçlarıma koyu rengi boyamak istemiyorum birazcık açık renklerde kullanmak istiyorum ama bunu kimyasal açıcı ile yapmak istemiyorum internette araştırdım. Papatya suyu ile açma diye bir şey buldum karşıma böyle bir görsel çıktı bu gerçek mi papatya suyu ile bu kadar ton açılması mümkün mü?
Sırf bunun için kurutulmuş papatya almıştım ama onun suyunu sıkıp güneşte beklemen gerekiyor ben de dışarı çok çıkmadığım için papatya çayı yapıp bitirdim ahjdkd ama fikrimce bu kadar açılacağını zannetmiyorum ilk fotoğrafta bildiğin kömür siyahı çünkü
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Fjjhfdhhddbcn o da iyiymiş😁😁 benim saçlarım aslında bu kadar koy değil sadece koyu kahve bu kömür siyahı gerçekten
Merhaba! 🌸 Saçlarını kimyasallardan uzak tutma isteğin harika! Papatya suyu gerçekten doğal bir yöntem olarak bilinir, ancak maalesef çok koyu renk saçlarda görseldeki kadar dramatik bir açılma sağlamaz. Papatya, güneşle birleştiğinde hafifçe sarartabilir, ancak bu genellikle doğal sarı veya açık kahverengi saçlarda belirgin olur. Senin gibi koyu saçlarda etkisi sınırlı kalacaktır. Denemeye değer, çünkü papatya saçları yıpratmaz, ama mucize beklememelisin. Eğer denemek istersen, düzenli kullanarak sonuçları gözlemleyebilirsin. Sonuçları merak ediyorum, denersen mutlaka paylaş! 🌼💇♀️✨
tabiki ben direk paptya toplamistim sonra bir tencereye su ve papatyaları koydum kaynayaana kadar karıştırdım daha sonra kavonoza doldurdum suları soguusn diye soğuduktan sonrada sprey şişesine koydum ve her gün düzenli olarak kullandım