Saç Bakım Saç kremlerinin üzerinde neden son tüketim tarihi yazmıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Sadece 12M yazıyor ama tarih yazmıyor Saç kremlerinin üzerinde neden son tüketim tarihi yazmıyor? Cevapla Tarih Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Saç kremlerinin kapağı açılmadığı ve uzun süre durmadığı sürece bozulma ihtimali yok ki aynı saç kremini 6 ay boyunca kullanmıyoruz ki kremlerin gramaji belli olduğundan bozulma ihtimali olamaz 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Saç Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Genelde yazar ama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Demek ki son tüketim tarihi yok 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Olması lazım Yorumla Soran 1 yıl Kokusu değişik geldi oyüzden şüphelendim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Saç kremlerinin kapağı açılmadığı ve uzun süre durmadığı sürece bozulma ihtimali yok ki aynı saç kremini 6 ay boyunca kullanmıyoruz ki kremlerin gramaji belli olduğundan bozulma ihtimali olamaz
Genelde yazar ama
Demek ki son tüketim tarihi yok
Olması lazım
Kokusu değişik geldi oyüzden şüphelendim