Saç Bakım Kahkül uzun saçta mı daha güzel duruyor kısa saçta mı? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Uzun saçta Kısa saçta Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kahkül uzun saçta mı daha güzel duruyor kısa saçta mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Uzun saçta 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Saç Bakım konusunda 747 cevap paylaştı. Uzun saçta güzel durur..Bende de var.. 😃 2 0 Yorumla
zezeile_ Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl kisa sacta daha seksi duruyor 1 6 Yorumla u SilverBlooming 1 yıl Ay evettt Yorumla dilarabz 1 yıl Dimi yaa Yorumla zezeile_ 1 yıl ara sıra aklima geliyor, yapayım diyorum cesarat edemiyorum. gercekten cok seksi duruyor. beni gaza getirmeyin dsdsgs Yorumla dilarabz 1 yıl Sana bir şey diyeyim miii bende aynı durumdayım kısa saçı çok fena istiyorum cesaret edemiyorum her an banyoya gidip bir anda makasla dalabilirim böylece her türlü kısa kestirmek zorunda kalırım ahhshshs Yorumla zezeile_ 1 yıl @dilarabz Kökü bizde degil mi ya keselim gitsin hdkajd Yorumla dilarabz 1 yıl Çok gaza geldimm ahahah Yorumla
hayırsız_hergele Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Günümüzde olmasada Osmanlı döneminde kesin güzel buluyorlardır bide Kösem Sultan tacı yaptır uzun külah gibi kumaştan tam olsun 🤣 0 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Yakıştırmak ve bakmak gerek her yüze gitmez zordur kısası uzunu da olsa 0 0 Yorumla
dilekdiyorlar Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Yüz tipiyle ilgili daha çok saç uzunluğundan ziyade 0 0 Yorumla
0yunus_can Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Kişiye göre değişir bazılarına çok yakışır bazılarına hiç yakışmaz 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Uzun saçta daha güzel duruyor kesinlikle. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Saç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. uzun saçta 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Uzun saçta
Uzun saçta güzel durur..
Bende de var.. 😃
kisa sacta daha seksi duruyor
Ay evettt
Dimi yaa
ara sıra aklima geliyor, yapayım diyorum cesarat edemiyorum. gercekten cok seksi duruyor. beni gaza getirmeyin dsdsgs
Sana bir şey diyeyim miii bende aynı durumdayım kısa saçı çok fena istiyorum cesaret edemiyorum her an banyoya gidip bir anda makasla dalabilirim böylece her türlü kısa kestirmek zorunda kalırım ahhshshs
@dilarabz Kökü bizde degil mi ya keselim gitsin hdkajd
Çok gaza geldimm ahahah
Günümüzde olmasada Osmanlı döneminde kesin güzel buluyorlardır bide Kösem Sultan tacı yaptır uzun külah gibi kumaştan tam olsun 🤣
Yakıştırmak ve bakmak gerek her yüze gitmez zordur kısası uzunu da olsa
Yüz tipiyle ilgili daha çok saç uzunluğundan ziyade
Kahkul sevmem. Çocuk gibi
uzun saçta güzel durur
Kişiye göre değişir bazılarına çok yakışır bazılarına hiç yakışmaz
Bence uzun saçta daha güzel duruyor
Ben uzun severim
Ne uzun ne de kısa ben beğenemiyorum
Uzun saçta daha güzel duruyor kesinlikle.
Uzun saçta
uzun saçta güzel kısa saçta çekici durur
uzun saçta
Kısada
Uzun saçta
güzele hepsi yakisir
Uzun
Uzun saçta
Uzun bence ya