Saç boyası yüzünden tiktok fenomeni Sıla Beyoğlu'nun kafası şişmiş. Sizinde hiç boya yüzünden yaşadığınız kötü bir olay oldu mu?

Saç boyası yüzünden tiktok fenomeni Sıla Beyoğlu'nun kafası şişmiş. Sizinde hiç boya yüzünden yaşadığınız kötü bir olay oldu mu?
aynen bu biçim şiştim. saçınızı boyamadan önce mutlaka bileğinizde deneyin. hemen gittim aşı oldum. 5 gün boyunca her sabah farklı biri gibi uyanmıştım. güldüm dalga geçtim falan face ıd yüzümü okumuyordu vs ama ciddi bir şey ölen çok insan var bu yüzden.
Ben boyatmadim hiç yaşlanınca beyaz olunca boyatcam
Ama bir tanidigimda olmuştu yüzü gözü kafası saçı pul pul ve şişmişti kulakları kıpkırmızı ydi zamanla iyileşti geçti
Cevap
4Cevap
Açıcıdan saç diplerim yanıp kabuk kabum kalkmıştı ayyyy allahım bir daha yaşatmasın
Ayy o boyanın kokusu bile insanı mahvediyor saça kim bilir ne zarar veriyordur
Önce ufak Bi miktar bir yere sürüp test etmesi gerekiyordu ilk defa boya yapan birinin tüm kafasına bir anda sürmesi doğru değil.
Başıma gelmedi çok şükür. Bazı insanların boya da içeren maddelere alerjisi olabiliyor ondan dolayı da boya kesinlikle yapmamaları gerekiyor.
Demek ki boyanın içindeki bi maddeye alerjisi varmış. Ucuz yırtmış.
Çok şükür kötü bir şey yaşamadım
Saçımı hep boyayan bir olarak yeni fobim yükleniyor
Doğal rengi yeterince güzel ihtiyacım olmadı boyaya hiç
Olmadı, olsaydı şikayetçi olurdum.. bol bol şikayet ederdim ki, bitsin gitsin
Oha nasil be bi sac boyasi napmis adama
İngiltere'de yaşayan Ryan Briggs, annesinin kendisine aldığı saç boyasını kullandı ve saçları pul pul dökülürken bir de kafası şişmeye başladı. Uzmanlar, Briggs'in yaşadıklarının ardından uyarıda bulundu.
olayın doğrusu buymuş merak edip araştırdım silver insan paylaşırken bi bakar neymiş değilmiş
Yok bu kişide yaşamış benim bahsettiğim tiktok fenomeni kızda
Fotoğraf ile haber farkli o zaman 😂 sebebini bile arastirdim 😂🤣 sırf foto yüzünden beyinsel alerjik reaksiyonmus
Adamın adı niye sıla ben orada kaldim
Yok o kızın resmini bulamadim bunu koydum 😄
He ndjdjdd görseldeki de fena olmuş
Aynen yaa 🥺
Hıc sacımı boyamadım bu fotodan sonra boyayacağım varsada boyamam zaten
saçlarımın yopranması dışında kötü bir olay yasamadım henüz
Adamın hayatı kaymış 🥲
Olmadı..
Hayır olmadı neyse ki
Hayır hiç denemedim saç boyamayı
Hayır öyle bir olay olmadı.
Bu nasıl boyadan oluyot ya hangi boyayı kullanmış bilelim de almayalım hahaha