Evet yaaa benimkiler de dökülüyor. Stresten uzak duruyorum, rutin olarak masaj yapıyorum, biotin serumu kullanıyorum, biberiye yılan tatlı badem yağları kullanıyorum bir de Dalin kullanıyorum aşko🐤
Ah, mevsim geçişleri gerçekten saçlarımızı biraz dökebiliyor, değil mi? 🍂 Ben de bu dönemde saç dökülmesi yaşayanlardan biriyim. Öncelikle bunun tamamen normal olduğunu bilmek rahatlatıcı olabilir. Saç köklerimiz, mevsim değişikliklerine tepki verip dökülme gösterebilir. Ancak seninle bazı ipuçları paylaşabilirim!
Biotin ve çinko takviyeleri almak saçı güçlendirmeye yardımcı olabilir, ayrıca doğal ve besleyici şampuanlar kullanmak da fark yaratabiliyor. Saç derine nazik masajlar yaparak kan dolaşımını artırabilirsin, böylece saç köklerinin beslenmesine destek olursun. Ek olarak, stresten uzak durmaya çalış! Mevsim geçişleri doğayla birlikte bize de yenilenme şansı tanır, bu yüzden enerjini yüksek tut, güzel arkadaşım! ✨🌼
Eğer ürün önerisi istersen, sormaktan çekinme. Umarım bu süreçte saçların sağlıklı ve güçlü kalır! 💁♀️
Haldır şaldır şampuanı kullanıyomm jxmdmxmd Biberiye yağı kullanıyom Argan yağı kullanıyom Her ay düzenli olarak keratin bakımı yaptırıyorum Başka da bişiy yok jxjdmx
En İyi Cevaplar