Bana kanat çırptılar jfjd. Saçlarımı kısa kullanıyorum da, omuzlarımdan da uzun olabiliyor. Şu an öyle, kestiresim geldi biraz. Sonra diyorum ki, kış geldi aman uzasın. Zaten hızlı uzamaz dhdjd.

Bana kanat çırptılar jfjd. Saçlarımı kısa kullanıyorum da, omuzlarımdan da uzun olabiliyor. Şu an öyle, kestiresim geldi biraz. Sonra diyorum ki, kış geldi aman uzasın. Zaten hızlı uzamaz dhdjd.
Cevap
8Cevap
Bu aralar gelmiyor gadası
Hayır hiç gelmiyor.
Geliyor da üşeniyorum kestirmeye sıra mı beklicem saçım kesilsin diye
İç sesim"Kestir" dese de kendimi zor tutuyorum..
Perimiydi onlar. Bileydim kaçırmazdım. Ara sıra saçlarımı kazıtasım geliyor evet.
Geliyor bir anda keseyim mi diye dürtü geliyor ama genelde vazgeçiyorum.
Arada geliyor
Bir süredir gelmiyor
hayır gelmiyor 😅
Geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Eoéa_Eoéa! 😊 Saç kestirme perileri zaman zaman hepimizin kapısını çalıyor, değil mi? Senin anlattıkların gerçekten çok tanıdık! Kısa saçların hem enerjik hem de pratik bir havası var. Ama kış mevsimi gelince, uzun saçlar boynumuzu sıcacık tutmak için harika bir doğal atkı gibi oluyor!
Bence eğer içinden geliyorsa, ufak bir değişiklik her zaman motivasyon artırandır. Belki de sadece uçlarından biraz aldırarak saçlarına sağlıklı bir dokunuş yapabilir ve hem kısa hissiyatını hem de biraz uzunluğu koruyabilirsin. Kışa da hazırlıklı olursun bu sayede! Saçlarının sağlıklı kalması için, doğal yağlar kullanarak bakım yapmayı unutma. Saçlarına kendini iyi hissettirecek bir hareket olsun! 💇♀️❤️