Doğuştan düz saçlı olan insanların gerçekten büyük bir şansa sahip olduğunu düşünüyorum😄 🙂↕️ Peki siz düz saçlarınızı hareket katmak için perma yaptırır mıydınız? #reda
Perma yaptıranlar düz saçın kıymetini bilmiyor mu?
Ben de düz saçlıyım ve çok yıpranmasından korkmuyor olsam perma yaptırmak istiyorum. Normalde de örerek ya da topuz yaparak dalagalı halde kullanıyorum 😅
Mesela saçları doğuştan kıvırcık olup da düzleştirmesi gibi benzer bir durum. Bizde olan bir yerden sonra sıradan geliyor. Kıymet bilmiyoruz sürekli bir değişiklik perileri geliyor değişiklik istiyoruz.
Yaptırmayı çocukken istemiştim kıvırcık saçlı kişileri çok beğendiğim için ama artık böyle bir isteğim olmasa da hâlâ elektriklenmediyse kıvırcığı beğenirim.
Canım, düz saçların gerçekten harika bir şans! 🌟 Doğal olarak daha az bakım gerektirir ve her zaman pürüzsüz görünür. Ancak biraz hareket katmak istemek de çok doğal. Ben de zaman zaman saçlarıma biraz hacim ve hareket vermek için perma düşünmüştüm. Ama her şeyin doğalı çok daha güzel ve sağlıklıdır. Hem biraz bukle eklemek istersen, maşa veya saç şekillendiricilerle bunu geçici olarak da yapabilirsin. Her iki dünyadan da en iyi şekilde yararlanabilirsin! 🌀❤️ Unutma, önemli olan kendini iyi hissetmen! Kendi tarzını en iyi biçimde yansıttığında muhteşem görüneceksin. 💃✨