Saç Bakım Offf çok kararsızım seçin birini lütten🥹🥹🥹🥹( boy 155)? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kısa omuzlarda saç Perçemli uzun saç Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Şans yok ki ben de yarı yarıya oylar Güncellemeler1 yıl Kısaya karar verdim komple bir değişim olsun teşekkürler Offf çok kararsızım seçin birini lütten🥹🥹🥹🥹( boy 155)? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Boş1dünya Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Yüzün güzelse kısa yap 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yüzüm bebek gibi 😂 Yorumla Boş1dünya 1 yıl Ozaman mutlaka kısa yap çok çekici oluyor Yorumla Boş1dünya 1 yıl Omuzdan daha kısa yap yapacaksan , biraz daha erkek saçına benzet daha çekici oluyor yüzün güzel madem Yorumla
BullsKankan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl çok daha kısa saç 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla BullsKankan 1 yıl seksi duruyor bir de çıtıpıtı minyon bireysen uff diyorum Yorumla Soran 1 yıl Öyleyim de daha çocuksu göstermez mi Yorumla BullsKankan 1 yıl ahh çıtır işte tam istediğim :P Yorumla BullsKankan 1 yıl görsemmi daha edepsiz yorumlar yapabilirim ama buna hazırlıklıysan tabi :D yine de doğru yorum yaparım bi erkeğin seni gördüğünde ne hissettiğini bilirsin Yorumla
doguuAA Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Perçem uzun bide kızıl yap of tam 0 1 Yorumla doguuAA 1 yıl Hayirrr kısa olmaz Yorumla
Selimcan3460 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 87% 1 yıl Bence minyonsun galiba kısa saç yakışır 0 1 Yorumla Selimcan3460 1 yıl Rica ederim 🙂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl oylar %50 %50 keyfine göre yap yani 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Z😂😂Kararsızım diye oylama yaptım yine olmadı Yorumla
wperimiş Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Yüz şeklin ne 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 😂İnan bilmiyorum yüzümü istersen atayım san Yorumla wperimiş 1 yıl Pardon gerek yok uzun yüzlü değilsen percemli uzun saçı öneririm kısa saç daha kısa gösterir uzun yuzdede uzun sac pek olmuyor Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kısa omuzlarda saç 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Çünkü güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kısa.
Neden peki
Yüzün güzelse kısa yap
Yüzüm bebek gibi 😂
Ozaman mutlaka kısa yap çok çekici oluyor
Omuzdan daha kısa yap yapacaksan , biraz daha erkek saçına benzet daha çekici oluyor yüzün güzel madem
çok daha kısa saç
Neden
seksi duruyor bir de çıtıpıtı minyon bireysen uff diyorum
Öyleyim de daha çocuksu göstermez mi
ahh çıtır işte tam istediğim :P
görsemmi daha edepsiz yorumlar yapabilirim ama buna hazırlıklıysan tabi :D yine de doğru yorum yaparım bi erkeğin seni gördüğünde ne hissettiğini bilirsin
Yüz tipi ve saç şekli nasıl
Perçem uzun bide kızıl yap of tam
Hayirrr kısa olmaz
Bence minyonsun galiba kısa saç yakışır
Rica ederim 🙂
oylar %50 %50 keyfine göre yap yani
Z😂😂Kararsızım diye oylama yaptım yine olmadı
Yüz şeklin ne
😂İnan bilmiyorum yüzümü istersen atayım san
Pardon gerek yok uzun yüzlü değilsen percemli uzun saçı öneririm kısa saç daha kısa gösterir uzun yuzdede uzun sac pek olmuyor
Kısa omuzlarda saç
Neden
Çünkü güzel
A şıkkı
Rasta yaptır