Saç Bakım Saçınızı neyle yıkıyorsunuz? xKimMiyimx Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Şaçınızı neyle yıkıyorsunuz? Kimisi şampuan kullanır kimisi de yalnızca sabun. Ya siz? Saçınızı neyle yıkıyorsunuz? Cevapla Şampuan Soruları Şampuan Soruları Sabun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Şampuan. ile 0 0 Yorumla
Çocukgelişimciiks Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bitkisel şampuan kullanmıştım bir ara saçıma aşırı iyi gelmişti. Şu anda da biotin collegen dışı yeşil olan şampuan kullanıyorum saç dökülme gitti, saçlarım beslendi, canlılık kattı harika bir ürün. 0 0 Yorumla
Tutsucadisi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kendi yaptığım doğal sabunlari kullanıyorum. İğde çiçeği ve Gül yağlı sabunum en sevdiğim. 1 7 Yorumla müftüahmet_2000 1 yıl nasil yapyiorsun ki bunu Yorumla Tutsucadisi 1 yıl Doğal yağlar bitki ozleri ve kül suyu ile. Yorumla Conclusion 1 yıl Alırım bi’ sabun ama Yorumla Tutsucadisi 1 yıl Elbette sevinirim Yorumla Conclusion 1 yıl Nasıl alıyoruz peki? Yorumla Tutsucadisi 1 yıl Aynı adlı İnstagram hesabım var. tutsu cadısı Yorumla Conclusion 1 yıl Süper! Yorumla
nannkorkedyy Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Nasıl sabun sabunla saç yıkayanı ilk defa duyuyorum 1 3 Yorumla müftüahmet_2000 1 yıl neden ilk sefer sabunla dus yapanlar cok var Yorumla nannkorkedyy 1 yıl Hiç duymadım olabilir tabikii Yorumla müftüahmet_2000 1 yıl ama yani ikiside kullananlar vardir Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Şampuan. Sabun saçlarıma iyi gelmiyor. Sülfatsız olanları tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
imbackbitchezzz Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sampuanla hemen kopurtup duruluyorum, bekletince kotu yapiyo, sabun da ayni.. 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Saç Bakım konusunda 747 cevap paylaştı. Şampuan kullanıyorum..Sabun saçları kurutuyor.. 0 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Şampuan saçıma iyi gelmiyor sabun kullanmaya başladım 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Saç Bakım konusunda 541 cevap paylaştı. Hobi ve bioxcin tabi bazen de hacı şakir sabunu ile 0 0 Yorumla
kitapların_ruhu Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Şampuan kullanırım sabun çok sert yapıyor sanki kafamda taş varmış gibi 😂 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Saç Bakım konusunda 502 cevap paylaştı. Şampuan kullanıyorum. Sabunla saçımı yıkasam bir daha açamayız galiba 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl sabunla gerçekten saç mı yıkanır be şampuanla yıkıyorum tabii ki de 0 0 Yorumla
Kmsszm Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Hangisi denk gelirse ama genellikle şampuan kullanmayı tercih ediyorum. Tuzsuz şampuan çok daha iyi. 0 0 Yorumla
umursamabosverr Takip Et Xper 2 Yaş: 30 1 yıl Yani ben normal şampuanla sac yıkamıyorum sevdiğim ürünle bakım yapar ve arındırıcı sampuanıyla sabah kalkar yıkarım 0 0 Yorumla
şerigunes Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Ben her seferinde ayrı Bir marka şampuan alıyorum hangisi olursa fark etmez 0 0 Yorumla
xsametbey Takip Et Xper 2 Yaş: 27 1 yıl Reis fark etmiyor güzel koksun duştan sonra saçı kabartmasın yeter 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Saç Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Şampuanla 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 1 yıl Genelde şampuan, hamamda ve otelde sabun. 0 0 Yorumla
Uzaktaki_Anılar Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Genel olarak Arap sabunu bazen şampuan 0 0 Yorumla
sugarrirem Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl şampuan ama sabun daha dogal ve etkili bence 0 1 Yorumla müftüahmet_2000 1 yıl ben ikisinide kullaniyorum Yorumla
ruyasss Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Şampuanla yıkıyorum 1 5 Yorumla lükscrdi 1 yıl burada Yorumla lükscrdi 1 yıl Sen Yorumla ruyasss 1 yıl Efendim Yorumla lükscrdi 1 yıl Dm atsana bi şey soracam Yorumla ruyasss 1 yıl Atmam Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Saç Bakım konusunda 429 cevap paylaştı. Şampuan. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Saç Bakım konusunda 496 cevap paylaştı. Har sabunu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çamaşır suyu 0 9 Yorumla ezoolsaydım_30 1 yıl 🤣🤣🤣 tuz ruhu da kat kız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bazen katiom güzel oluyooo🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla ezoolsaydım_30 1 yıl nane etkisi yapar cosur cosur saçlarda gidebilir az kat 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 hahshdhd biri gerçek sanır yıkar saçını kız boş ver neyse hahsfsgd Yorumla ezoolsaydım_30 1 yıl ☺☺☺ aynen deneyebilirler çok mümkün delimi yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet ya valla gerçek sanarlar deli de çok çoluk çocuk da çok 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣inanırlar Yorumla ezoolsaydım_30 1 yıl denemeyiniz sevgili okuyanlar 😇😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kamu spotu Yorumla ezoolsaydım_30 1 yıl evet 😎😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Şampuan. ile
Bitkisel şampuan kullanmıştım bir ara saçıma aşırı iyi gelmişti. Şu anda da biotin collegen dışı yeşil olan şampuan kullanıyorum saç dökülme gitti, saçlarım beslendi, canlılık kattı harika bir ürün.
bu bebek ile yıkıyorum ❤️😌
Kendi yaptığım doğal sabunlari kullanıyorum. İğde çiçeği ve Gül yağlı sabunum en sevdiğim.
nasil yapyiorsun ki bunu
Doğal yağlar bitki ozleri ve kül suyu ile.
Alırım bi’ sabun ama
Elbette sevinirim
Nasıl alıyoruz peki?
Aynı adlı İnstagram hesabım var. tutsu cadısı
Süper!
Nasıl sabun sabunla saç yıkayanı ilk defa duyuyorum
neden ilk sefer sabunla dus yapanlar cok var
Hiç duymadım olabilir tabikii
ama yani ikiside kullananlar vardir
Şampuan. Sabun saçlarıma iyi gelmiyor. Sülfatsız olanları tercih ediyorum.
Sampuanla hemen kopurtup duruluyorum, bekletince kotu yapiyo, sabun da ayni..
Şampuan kullanıyorum..
Sabun saçları kurutuyor..
Şampuan saçıma iyi gelmiyor sabun kullanmaya başladım
Hobi ve bioxcin tabi bazen de hacı şakir sabunu ile
Şampuan kullanırım sabun çok sert yapıyor sanki kafamda taş varmış gibi 😂
Şampuan kullanıyorum. Sabunla saçımı yıkasam bir daha açamayız galiba
sabunla gerçekten saç mı yıkanır be şampuanla yıkıyorum tabii ki de
Hangisi denk gelirse ama genellikle şampuan kullanmayı tercih ediyorum. Tuzsuz şampuan çok daha iyi.
Yani ben normal şampuanla sac yıkamıyorum sevdiğim ürünle bakım yapar ve arındırıcı sampuanıyla sabah kalkar yıkarım
Ben her seferinde ayrı Bir marka şampuan alıyorum hangisi olursa fark etmez
Reis fark etmiyor güzel koksun duştan sonra saçı kabartmasın yeter
Hacı Şakir sabunu ile.
Şampuanla
Şampuanla yıkıyorum
Elseve Hindistan cevizi…
Defne sabunu ve şampuanla yıkıyorum.
Şampuan tercihim olur.
Genelde şampuan, hamamda ve otelde sabun.
Genel olarak Arap sabunu bazen şampuan
şampuan ama sabun daha dogal ve etkili bence
ben ikisinide kullaniyorum
Turuncu Elidor ile 😃
Arap sabunuyla ya sen
Bebek Şampuanı 🌹
haldır şaldır 😂
Şampuanla yıkıyorum
burada
Sen
Efendim
Dm atsana bi şey soracam