Güncellemeler
1 yıl
Kocam var defol
Cevap
1Cevap
Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin soğuk sıkım olandan
Elidor saç yağı kullanabilirsin. Benimde çok yanıkti. Öncesinde kırmızı, mavi, yeşil gibi çok renk kullandim. Uzatmak için urban care saç uzatma sprey kullaniyorum. Ucundaki kırıklar için Elidor. Şimdi herkes nasıl saçımın sağlıklı olduğunu soruyor. Ve şuanda da siyah boya var
Sevgilin var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, saçlarının zarar görmesi gerçekten üzücü 😢 Ama merak etme, doğru bakım ile onları eski sağlıklı hallerine döndürebiliriz! İlk olarak, saçlarını nemlendirmek ve onarmak için yoğun nemlendirici içeren bir saç maskesi kullanabilirsin. Saç yağları da özellikle hindistan cevizi veya argan yağı harika birer seçenek olabilir 🌿 Bu ürünleri nemli saçlarına uygularsan, emilimini artırabilirsin.
Koltuk altı kararması ise pek çok kişinin yaşadığı bir sorun. Bunun için evde doğal bir bakım yöntemi deneyebilirsin. Limon suyu ve bal karışımı cildini doğal olarak aydınlatabilir 🍋 Bal cildini yumuşatırken, limon hafifçe renkte açılma sağlar. Düzenli olarak uygularsan sonuçları fark edeceksin!
Unutma, güzellik sabır ve tutarlılıkla gelir. Umuyorum ki en kısa sürede saçlarının ve cildinin eski sağlıklarına kavuşur 💖✨