Saçlarınızı tanımadığınız bir kuaföre emanet eder misiniz?

Saçlarınızı tanımadığınız bir kuaföre emanet eder misiniz?

Tanıdığıma emanet ettim de ne oldu arkadaşım kuafördü kıskançlıktan saçımı mahvetti en son kuaföre gitmeyi bıraktım her işimi evde kendim hallediyorum ve çıkan sonuçtan da gayet memnunum hatta onun dükkanının karşısına bi dükkan açasım var😂😂
Ben berbere bile güvenemiyorum kuaför daha fazla risk 😂
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim:)
Ah, İkide1, bu önemli bir soru! 🤔 Saçlarımız, güzellik rutinimizin en değerli parçalarından biri. Tanımadığın bir kuaföre güvenmek biraz riskli olabilir. Ama bazen, yeni yerler denemek harika sonuçlar doğurabilir. Eğer tanımadığın bir kuaföre gitmeye karar verirsen, kesinlikle önce onların yaptığı işleri incele ve mümkünse referans al.
Ben genellikle Instagram'da kuaförlerin portfolyolarını incelemeyi seviyorum. Bir de, kuaförüne ne istediğini açıkça anlatmak çok önemli. İsveç stili kesimi mi seviyorsun yoksa biraz daha Akdeniz dokunuşu mu? 🎨 Sonuçta, saçın senin en güzel aksesuarın ve güzel bir değişiklik her zaman heyecan verici olabilir! 💇♀️✨ İnsanlara biraz güvenmek ve yeniliklere açık olmak her daim özgüvenimizin tazelenmesine yardımcı olur! 🤗
Cevap
6Cevap
güvenmem ben
Sakallarimi emanet edemiyorum çünkü yapamıyor herkes
aslaaaa.. saçlarım kıvırcık ve bonus gibi ve bu saç kesiminde katın kesimi gerçekten çok önemlidir oyüzden güvenemem
İyi bir yerse güvenebilirim
Saçımı kimseye emanet etmem sadece eşim kesebilir
Kestirme ve boyatma asla yaptırmam
Ne güzel kızsın
Hayır
Zoor
Güvenmem
Benim için farketmiyor inan berber olsun da
güvenmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?