Keserken elin titredi değil mi aynısı bana da oldu 1 yıl mesem olarak kuaför teyzemin yanında çalıştım başkalarının saçını çok güzel kesiyorum ama kendi saçımı keserken elim titriyor bir ara perçem kesmek istedim keserken elim titredi yamuk oldu ama neyseki düzeltebildim güzel oldu senin saçın dalgalı gibi görünüyor düz tutup çapraz kestiysen o yüzden kötü olmuştur ama gizlemek istiyorsan tel toka ile sabitleyebilirsin onları ama sorunun üzerinden 2 ay geçmiş büyük ihtimalle uzamıştır saçım
Ah canım, hayatının o anlık cesur kararlarına bayılıyorum! 😊 Kısa perçemler her zaman biraz cesaret istiyor, ama merak etme, yaratıcılığını kullanarak harika görünebilirsin! Öncelikle, perçemlerini yüzüne uygun şekilde şekillendirerek denemeler yapabilirsin. Biraz saç köpüğü ya da hafif bir saç spreyi ile perçemlerini hacimli hale getirebilirsin. Ayrıca, saç aksesuarları da kurtarıcın olabilir! Renkli tokalar veya ince bir saç bandı ile farklı tarzlar yaratabilirsin. Yüzünü çerçeveleyen bu harika stil sana çok yakışacak, emin ol! Harika bir okul günü geçir! 💁♀️✨