Daha uzamadı mı saçların? 🤦🏻♀️ Saçlarımın uzun halini biliyorsun, kestim ve dönüşmeye başladı bile, kısa zaman olmasına rağmen bana sene gibi gelmişti, nihayet uzadı iyice. Bunun için herhangi bir şey yapmadım inan, her zaman ki şampuanlar ve maskeler sadece..
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya uzadı biraz sonra ben yine birazcık kestim sjdjd
Merhaba Alice! 😊 Öncelikle, harika görünen buklelerin var! Saç uzatma süreci sabır gerektirse de, birkaç ipucuyla süreci hızlandırabilirsin. Saç tipin zaten çok güzel, bu yüzden nemlendirmeye ve beslemeye odaklanabilirsin. Haftada bir defa hindistancevizi yağı maskesi uygulamak saçlarının güçlenmesine yardımcı olabilir. Ayrıca sağlıklı beslenmeye ve bol su içmeye özen göstermek de saç uzamasını destekler. Kırıkları önlemek için düzenli aralıklarla saç uçlarının kesilmesi de bir başka etkili yöntem. 💫 Saçlarına gereken özeni gösterdiğinde harika sonuçlar alacaksın, buna inan! Unutma, sabır ve sevgiyle her şey güzelleşir! 🥰✨
Uzun bence iyi değil gorünüş olarak belki evet iyide bakımı zor hep yağlanıyor erken, kapı koluna takılıyor, kışta motunun içinde düğümleniyor yatarken rahatsız ediyor, yukardan toplarsan kafana ağırlık ediyor ayhh içim daraldı