Artık siyah ve kahverengi saça hasret kaldım dışarıda kimi görsem bu saç rengi uçlar platin sarı tepeler simsiyah gerçekten güzel mi bu?

Artık siyah ve kahverengi saça hasret kaldım dışarıda kimi görsem bu saç rengi uçlar platin sarı tepeler simsiyah gerçekten güzel mi bu?

Valla yorumları ve soruyu gördükten sonra herkes mi böyle düşünüyor yaa dedirtti. Bence de doğal rengimiz harika neden değiştirmeye çalışıp pişti olalım herkesle. Benim mesela saçlarım simsiyah boya sanıyorlar. Ama kaşlarım da simsiyah. Orijinali en güzeli
Kesinlikle boyatmayın doğal her zaman güzeldir. Kadınlar beğenmiyor ama bu platin sarı kız muhabbeti her yerde yayıldığı için merak ettim insanlar ne düşünüyor diye neyse ki yalnız değilmişim
Platin sarısı ne ya. Tabii insanlar istediğini yapmakta özgür ama zorla da olmuyor şimdi bazıları bakıyorum aşırı esmer saçlar sapsarı komik duruyor.
Evet ya buğday ve esmerlere asla yakışmıyor ama erkekler hemen tav oluyor sarışınlara tamamen dikkat çekmek için yapıyorlar yoksa kendileride eminim beğenmiyorlardır
Cevap
1Cevap
Berrbat gozukuyor. Bir de özellikle mi dip boyasi birakiyorlar bilmiyorum. Geçiş şeklinde ise tamam ama degilse full sac sari ama dipler siyahsa çingene gibi duruyor
Katılıyorum. Yeni moda bu daha doğal olsun diye yapıyorlar ama yok olmuyor ya dipleri geliyor uçları bakım istiyor bir de yaşlı gösteriyor
Bende sevmiyorum artık doğal tercih ediyorum
Simsiyah saçları olan kızlar çok güzel oluyor
Doğal olanı en iyi
Güzel değil bencede
Aynen knks
Kanka
İşine bak hadi
düzgün konuş, kafana uymadıysa engelle
Kuzum sildim yorumlarını rahatsız edemez kimseyi
ne rahatsızlığı pardonn
İstek atıp durma la beşiktaşlı yüzsüz müsün
@1903lasttime1903 Hemen sorulara gelip birilerine yazıyorsunuz gerek var mı buna? Ben soruyu siz flörtleşin diye sormadım.
engelle madem öyle
Engelliyorum şimdi bidaha b@k atarsın hadi naş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?