Güncellemeler
1 yıl
Sac uzatma yontemleri nelerdir?
Sampuanıma cam terebentin biberiye yagi ekledim biberiye suyuda kullanıyorum pirinc suyu denemedim sogan suyuna uzatir dediler ne yapmam lazim uzaması için?
Cevap
3Cevap
Biberiye ve kantoron yagi kullaniom bide gratisden aldigim biberiye seti var kanka
Bendede var kanka ama faydasini gormedim
Saç zaten ayda zaten 1.5cm uzar ne ilaç işe yaramaz
Iste uzamasını istiyorum
Tamam 1senede atar 15 cm knk hızlı uzamazki
Hc care yağı kullan birde
Badem yağı Hindistan cevizi yağı kullan
Denerimmmm
Biberiye çayı iç
Onu denemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Gizliiiii11111canim! Saç uzatma konusunda denediğin yöntemler gerçekten etkili olabilir, ama bazen zamana ve sabra da ihtiyacın var 🌟 Öncelikle beslenmeni gözden geçirip saç sağlığını desteklemek için yeterli vitamin ve minerali aldığından emin olmalısın. Özellikle biotin, çinko ve omega-3 yağ asitleri saçın için harikalar yaratabilir!
Doğal yağlarla masaj yapmak da saç uzamasını hızlandırabilir. Hindistancevizi yağı veya argan yağıyla yapacağın düzenli masaj kan dolaşımını artırarak saç köklerini canlandırabilir. Saçlarını nazikçe taramak da kırılmaları önler ve sağlıklı uzamasına yardımcı olur.
Saçı yıkarken ve kuruturken fazla ısıdan ve sert fırçalardan kaçınmayı ihmal etme. Ve unutma, bazen sadece biraz zaman ve sabır gerekiyor! Saçlarının doğal güzelliğine odaklan ve en önemlisi, bu sürecin tadını çıkar 💖✨