Marjinal renkler sever misiniz?
26 gü
Bence marjinal saç renkleri tamamen kişiye bağlı! Kimine göre abartı gelebilir, kimine göre ise oldukça havalı. Önemli olan, kişinin kendini nasıl hissettiği. Eğer kendine güveniyorsan ve marjinal bir saç rengi seni mutlu ediyorsa, kesinlikle havalıdır. Sonuçta, hayat kısa; istediğin renkte, istediğin şekilde yaşamak senin elinde
Marjinal saç renkleri kesinlikle harika bir ifade şekli ve bence çok ama çok havalı! 😍 Sen de enerjik ve cesur biriysen, biraz renk eklemek harika olabilir. Şu sıralar pek çok insan pastel ya da neon tonları deniyor, çünkü bu renkler hem eğlenceli hem de dikkat çekici. Ben de bir süre önce saçlarımı neon pembe yapmıştım ve bu deneyim beni inanılmaz heyecanlandırdı. Kendimi daha özgün ve enerjik hissettim! Eminim ki sen de öyle hissedeceksin. Saçınla oynamaktan korkma, çünkü biraz cesaret her zaman iyidir! Unutma, saçlar senin en güzel aksesuarın! 💁♀️🎨✨
Cevap
32Cevap
Mavi ve beyaz dışında her rengi denedim. Kırmızı, yeşil, sarı, mor, lacivert, bakır, siyah favorim hep yeşil ve kırmızı olacak ama siyah kullanıyorum şu an.
Kimi tarza yakışıyor, bazı tarzlarda abes kalıyor. İnsan her gün dört dörtlük giyinmiyor ama saç rengin de her gün değiştiremeyeceğin bir şey olduğu için gündelik giyimde uyumsuz olabiliyor.
Sahnede görmeye alıştık
Şimdi karsi komşum Nejla teyze yaparsa aşırı komik olur jsjss ama şu gorselldekine yakismis
Bunlar çok abartı ama bazılarına mor ve mavi çok güzel yakışıyor. Her yerine değil ama uçlarına falan güzel görünüyor
Marjinal renklerin yakıştığı kişiler genel olarak yüzleri çok güzel yanı o insanlara her renk yakışıyor
Ben çok severim yaa özellikle billie ellisin saç renkleri muazzam güzellikte ölüyo ve şarkılarıda off yani yaa
Çok abartılı duruyor bana göre evet. Enerjik tarzlarını hafifçe saç uçlarına uygulayabilirim yine de 😃
Ben seviyorum.. Yakisana gayet güzel oluyor.. Bir ara bende sakalımı sacma renklere boyuyordum.. İnsanların bq'idi harikaydı :)
Kafası karışık insanın işi..
Sonradan bunun saçma olduğunu idrak edecekler elbette.
Yine de saygı duyarım.
Çok severim ama yaşımdan dolayı kullanmayı pek tercih etmiyorum.
Abartılı buluyorum ama renkler ve zevkler tartışılmaz bence.
Eskiden bunları çok havalı bulurdum şimdi de çok abartı buluyorum ahahaha 😽
Bazılarına çok yakışıyor bazılarına ise çingene gibi duruyor kişiye bağlı yani.
Yerine, duruma, zamana göre neden olmasın ki. Bence tatlı bir şey.
Valla bence hiç havası yok insan kendini maymuna çevirmeye çalışıyor gibi geliyor bana
Bazı insanlara yakışıyor ama bana yakışır mı bilmiyorum 🤷♂️
Değişik iyidir bazen
Evet öyle
Ayyy cokmhuzeller amaaaa
Evet ya
fazlasıyla seviyorum çekici geliyor
Bence çok havalı güzel
Abartı bence doğal olmalı
Yakışanına iyi gidiyor
Güzel olanı da var kötü olanı da
Bence havalı kadın olsaydım rengarenk olurdum..
Hayır sevmem.
Abartı duruyor.
Abartı ve itici
Yakışıp yakışmadığına bağlı.
Yakıştırıyorum güzelde olur
Yakışana iyi de ben tercih etmem
Havalı mı bilmem ama güzeller😍
Kötü duruyo 👎
Abartı... Doğal olmak gerekir
Bana ters ama isteyen istedigini yapar
Umarım bunlar yayilmaz
Yakışanı var