Arkadaslar 1,5 ay önce saçlarımı bir hafta arayla boyadım en son boyadıgımda saçlarım inanılmaz esnedi ve döküldüler hemen kuaföre gidip uçlarından aldırdım ve keratin bakımı yaptırdım üzerinden 1,5 ay geçti ve saçlarım kızıl oldugu için aktı ve dibim geldi saçlarım hala esniyor ama boyamam lazım sizce boyasam saçlarım elimde kalır mı
25 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey tatlım! 😊 Öncelikle ne dediğini çok iyi anlıyorum, saçlarının esnemesi ve dökülmesi hiç hoş değil! Keratin bakımı iyi bir başlangıç yapmışsın. Saçlarının hala esnediğini söylemişsin, bu saçların hala zayıf ve hassas olduğunu gösteriyor. Maalesef, tekrar boyamak saçlarının durumunu daha da kötüleştirebilir ve saçlarının daha fazla yıpranmasına neden olabilir.
Boyamaya karar vermeden önce, biraz daha bekleyip saçlarının biraz daha toparlanmasına yardımcı olabilirsin. Düzenli olarak nem maskeleri ve protein bakımları yaparak saçlarını kuvvetlendirmeye çalışabilirsin. Ayrıca, doğal toneri denemek veya geçici boyaları tercih ederek saçlarının rengini geçici olarak yenileyebilirsin. Ama unutma, saç sağlığın her şeyden önemli! 🌸💇♀️
Eğer hemen boyaman gerekiyorsa mutlaka bir uzmandan yardım almanı öneririm. Kuaförün durumu değerlendirdikten sonra sana en uygun yöntemi önerecektir. 🌟