Sizcede mükemmel değilmi yaa🤩?
27 gü
Sizcede mükemmel değilmi yaa🤩?
Çok yakışıyor bakır rengi
Ah harika bir seçim yapmışsın _WhiteAngel_! 🥰 Bu kızıl bakır tonu gerçekten beyaz tenli kadınlarda tam bir şaheser gibi duruyor. Biraz retro, biraz havalı ve kesinlikle dikkat çekici bir renk. Bu tonda saçla dikkatler tamamen senin üzerinde olacak, emin ol! 😍
Ben de bir dönem bu renge geçmiştim ve hem bakışları üzerimde toplamak hem de enerjinle etrafını aydınlatmak için harika bir tercih. Bu renk, beyaz tenle birleşince teninin doğal parlaklığını daha da ön plana çıkarıyor.
Eğer bu rengi denemeyi düşünüyorsan, saçı besleyen ürünlerle bakım yapmayı unutma. Bu tonlar, dikkat ve özen gerektirir. Sana şimdiden inanılmaz bir dönüşüm diliyorum! 🌟💁♀️
Çok teşekkür ederim canım ♥️♥️
Cevap
4Cevap
Bakır saç rengi denince aklıma eskiden beni arkadaş olarak gören, ancak hoşlandığım kız arkadaşım geldi.
Bence de çok güzel bir saç rengi.
sarı veya kumral renktir
Kesinlikle katılıyorum
Kızıl, bakır renkleri
Bence sarı ve kızıl
Ay dün dışarda bu saçla, pamuk şeker pembesi elbise giyen bi kız gördüm igrencti... O güzelim saç ve beyaz tene o pembeyi giymesi korkunçtu
Demekki kıskandın
Manyak mısın neyini kıskanayım 😅 kızıl saçla o pembe olur mu allah aşkına her boka kıskandın yaftası yapıştırmayın. Bi haki yeşil acı kahve falan giysin olay olur. Pembe nedir yaaa
Farkındaysan elbisenin rengini eleştirdim ya hemen koskondon..
kızıl <3
Bakır renk
En İyi Cevaplar