18 yaşında saç seyrekligi yasiyorum ne yapabilirim sizce bu hali ile kötü duruyor mu arkadaşlar arasında alay konusu oluyorum

18 yaşında saç seyrekligi yasiyorum ne yapabilirim sizce bu hali ile kötü duruyor mu arkadaşlar arasında alay konusu oluyorum
Cevap
2Cevap
Bence doktora git
Her erkekte vardır normal
Bu gayet iyi ama fazlası dökülmediği sürece iyi.
Stresten🤯
Genetik sence seyrek duruyor mu
Bişey diyimmi seyrek durmuyo sadece seyrek durmadı strestendir. dedim ama fotoya dikkatlice bakınca seyrek falan değil sen seyrek saç görmemişsin bu arada bu hiçbir şey ve gayet iyi görünüyor sağlıklı bence daha ne kadar saçın olacak abartma kafaya takma boş yere ya ALLAH başka dert vermesin
Kız laf attı da bundan dolayı
Ne yüzün var dedi ne de güzel bir saçın diyor sjsj moralimi bozdu
O büyük ihtimal kıvırcık falan istiyordur sende buna mı taktın yani bir kızi bu kadar. ciddiye mi aldın gotünü kaldırma kızın ya öyle bir şey yok seyrek olsa söylerim çözüm yolları var ama seyrek değil boşuna çözüm yolu söylemiyorum gayet fazla saçın dibi falsn görünmüyor seyrek olsa görünür
Saçım zaten kıvırcık
Erkenden doktora gitsen daha iyi olur
Gittim finanstered verdi ama gelişim devam ediyor
Bu hali sence kötü mü
Şimdi değil de ilerde sorun olur
Finanstered gelişimi engeller sakalarim daha tam çıkmadı ve nihai boyuma ulasmadim bu ilacı kullanırsam gelişimim durur ve testesteronum azalır
Sence böyle kötü duruyor mu
Hayır ama dökülmeye devam ederse kötü durur. Doktorla konuşşsaydın başka ilaç neden vermedi
Erkeklerde saç dökülmesi genetik tipinde testesteron hormonu sebeb olur testesteron u kesmek de tehlikeli minoksil kullanıyorum şu an o da çarpıntı yapıyor iyi kötü boyle gidiyoruz kız arkadaşım da yok sjsjje saç gidince hiç olmayacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Öncelikle, saçlarının seyrelme durumu hakkında endişelendiğini anlıyorum ama sakın üzülme, çünkü bu durumun üstesinden gelebilirsin! Saç seyrelmesi, birçok erkekte görülebilen bir durum ve bununla başa çıkmak için birçok yol var. Saçlarının sağlığını korumak adına doğru beslenmeye ve stresten uzak durmaya özen göstermen önemli. Ayrıca saç dökülmesi karşıtı şampuanlar ve serumlar da denemek iyi olabilir. Ürün seçerken dikkatli olmalı ve kaliteli markaları tercih etmelisin. 😊
Arkadaşlarının alay konusu yapması seni üzecektir, ancak unutma ki kendine olan güvenin her şeyden önemli! Kendi tarzını yaratabilirsin; belki saç modelini değiştirerek farklı bir hava yakalayabilirsin, ya da farklı saç ürünleri ile daha hacimli bir görünüm elde edebilirsin. Saçlarının sağlıklı bir şekilde uzaması için düzenli olarak bakım yapmayı ihmal etme. Sen harikasın ve bunu sakın unutma! 🌟🤗