Ay bu aralar kafam inanılmaz karisik ve saçlarımi kısaltmayi düşünüyorum ama bir yandan da korkuyorum kısa saç yakisir mi acaba bana

Cabuk olun her an yarına kuaför randevusu alabilirim
Ay bu aralar kafam inanılmaz karisik ve saçlarımi kısaltmayi düşünüyorum ama bir yandan da korkuyorum kısa saç yakisir mi acaba bana

Cabuk olun her an yarına kuaför randevusu alabilirim
Cansız bir saçın varsa kestir. Ayrı bazen değişiklik iyidir. Ben tesettüre girmeden önce belime kadar olan saçımı önce omuzlarımda kestirdim, sonra küt bir kesim yaptırdım. En son arkalar kısa üstü uzun (erkek gibi kesim) yaptım. Bunların hepsini 2 ay içinde yapmıştım. Aşırı iyi hissetmiştim kendimi.
Kız değilim de yinede cevap vereyim bence kestiemen senin ve saçların için daha rahat olur hem sürekli karman çorban olmaz hemde daha rahat tararsın daha az dökülür her yönden avantajlı sayılır hem sana da çok yakışacagından eminim
Kızlara sormuşsun ama olsundu ben de söyleyim. Kısa saç yakışmaya yakışır ama uzun saç kadınlarda her zaman daha güzel duruyor, saçın gayet güzel hiç bozma derim.
Tabiki sen bilirsin ama bizim görüşümüzü sorduğun için ben kestir diyorum. Hem fazla uzun, hem yüzün minnacık. Bu yüze kısacık küt bir saç çok tatlı olur
Neye karar verdiğini buradan paylaş lütfen 🤗
Size sonucu aktaricamm
Teşekkürler. Çok bilmiş bir kuaför değilim ama hobi olarak saçlara ilgim çok. Önerim başarıya ulaşırsa ve seversen daha iyi hissederim 🤗
Ay canım, seni çok iyi anlıyorum! Saçlarını kestirmek büyük bir değişim olabilir ama inan bana, bazen küçük bir değişiklik bile insanın ruh halini tamamen değiştirebilir. Saçların harika görünüyor ve kısa saç kesinlikle sana çok yakışacaktır. Yüz hatların oldukça güzel ve kısa saçlar bu hatları daha da belirgin hale getirebilir.
Eğer çok radikal bir değişimden korkuyorsan, omuz hizasında bir kesimle başlayabilirsin. Bu hem seni alıştırır hem de büyük bir değişim gibi gelmez. Ayrıca saçlarını kestirmek, onlara yeni bir hayat verir; daha sağlıklı ve canlı görüneceklerdir. 💇♀️ Saçlarını kestirdikten sonra kullanabileceğin birçok şekillendirme ürünüyle oynayabilirsin, bu da işin eğlenceli kısmı! 🎉
Sonuçta, kendi mutluluğunu ve rahatlığını ön planda tutmalısın. Eğer içinden geliyorsa, kuaför randevunu al ve değişimin tadını çıkar! 🌟 Kesinlikle pişman olmayacaksın! 😍
Cevap
36Cevap
kestirebilirsin bence
Hiç kısa kullanmadiysan ve hızlı uzayan saç tipin varsa denemekten zarar gelmez değişiklik olur. Bir de nasil uzatıyorsun 🫡
Askim benimkii genetik yani onun çok etkisi var ve yılan yagii kesinlikle kullan pişman olmazsın
Normalde yarın kestirecektim sağlıklı uzasın diye seni görünce vazgeçtim jabskwnskw çok teşekkür ederim denicem 💘
Ben de biraz önce kestim hüğğ. Boydan bir karış kadar kestir bence en azından yavaş yavaş kestirirsen alışman daha kolay olur sıkıntı yaşamazsın
Pişman mısın lswlsldmd
Yoo beğendim shsjdjd
böyle de çok güzelsin küt kesim de gidebilir sana bence değişiklik olsun istiyorsan kestir
Risk almak istemiyorum 😔
kökü sende nasıl olsa, radikal bi karar olmasın istiyorsan hafiften kısalatabilirsin hoşuna giderse istediğin yere kadar kestirirsin
Bir sarımsaklı pan kek bu kadar mı güzel olur😌
Biz işin pankek tarafaondayız☺️
Hep orada kal da, ağzımız yanmasın 😌
Bence uzun sac cok yakışmış sana kestirirsen uçlardan kestir kısa kestirme
Ortaokula giderken annem bikeresinde sadece uclari kesicem diyip saçımı baglanilmayacak vaziyete getirmiştir oyle aklima geldi 🥹
Ayy fena travma bırakır 😦😦
Bu kadar uzun saç kezbanlıktır tatlımm kestirmelisin
Durduk yere kezban olduk iyimi
Kısa saç daha yakışır tatlım eminim
Natalie Portman saç stili sana baya yakışır bence :)
Negg o çok kisaa
Closer filmindeki saç stili efsaneydi ben yakıştırdım
Saçmalama öyle taş bebekler gibisin kısa olsa sevmem artık seni
Sevmeee benii
Uçlarından aldır sadece, çok sağlıklı ve güzel görünüyorlar.
Hahahhaah... Aklıma p*poma kadar saç uzatacam diyen kızlar geldi.
Değişiklik iyidir çok kısa kestir bence çok yakışır sana
Ben kestirdim için çok pişmanım uzaması için çok mücadele ediyorum
Benimki çabuk uzuyor yaa en son 3 yıl önce kestirdim bide aglama krizi sonrasinda
Neler yaptın uzaması için
Yaa dedigim gibi genetik bu biraz da ama Kendi bakim rutinimden haric yilan yagi kullandim o inanilmaz etkili
Ben sürekli çam terebenti hindistan cevizi yağı çörek otu yağı kulaniyorum
O saçları nasıl uzattın bu kadar ya bir de çok sağlıklı ve canlı duruyor 💗
Askimm ozelden aciklimm
Bence arada bir kestirmek gerekir hem değişiklik oluyor aklınızda bir saç modeli varsa Googleye saç şekilleri. com diye aratın hem orada çok güzel saç modelleri ve saç renkleride var kızları
Böyle daha karakteristik duruyor ve farklı bir auran var bence kısa saç sana pek olmaz böyle kal ama yine de sen bilirsin mayan güzel sonuçta
Mayam guzel
yakisir bence, bana da sac kestirme perileri geldi maalesef
Fotodaki gayet güzel duruyor bence ama sen bilirsin tabi
Kazıt gitsin ensene şaplak atarız mis gibi
Kadinlarla Max su kadar samimi olcann ldlwdmdmemdmf
Kızlardan çok erkeklerin konuya atlaması hasjdjdj
Cunku erkekler her konuda uzman bilmiyor musun kdwowkdk
Evet kadınlar konusunda daha uzmanlar kendileri hakkında bişey bilmezler ama sjsjsj
Once kadin projesine destek veriyorlarrr ondann pqwpfmdlwokddk
Evet belki gökten bizede kemik yağar diye dimi sjsjs
Evet kestirmelisin bayağ uzun...
Kötümü duruyo
Kötü değil de çok uzun saç bakımsız görünüyor, benim gibi uzun saç seviyorsan az da olsa kestirebilirsin.
Bırak kanallar açık kalsın ganyotçu
Tamam bana simdi bunun aciklamasini yapp
Böyle saçlara makas mı vurulur diyorum, bırak kalsın
https://www.youtube.com/shorts/RN706f6DhT8
Hayır demiştim ama
Amaa amaaa
Merhaba, saçlarını kestirdi mi? Ben uzun saç çok beğeniyorum. Boyun kaç ki?
Kestirmedim
Kıyamıyorsun sanırım dimi? Ben de sakallarımı uzattım keratin terapisi yapıyorum kuaförümle, çok uzadı. Kestirmeye gidiyorum, kıyamıyorum. 🤣😂
Jfjffnfmdkd ewet maalesef evlat gibi buyuttum resmen bende bikac gün once keratin bakımı yaptirdim yinee bebek gibi oldu
Ben sakal bırakmadan ve keratin terapisi yapmadan önce kadınların uzun saç takıntısını anlamıyordum, mesela kestirince depresyona girmelerini vs ama sakalımı bırakıp ve bakım yaptıktan sonra empati kurabiliyorum artık. Sadece uçlarindan duzelttiriyorum. Bir de kelim ben, saçlarım yok dolayısıyla sakallarım saçlarımın yerini aldı bir nevi öyle de duygusal bağ oluştu aramızda sakallarımla. 🤣😂
yıpranmadıysa kestirme güzel duruyor
Sana helal olsun evlat gibi büyütmüşsün
Kestirme boya başka bir renge
Bu güzelim saçlar kestirilir mi ya yazık olur.
Omuz hizası olabilir belki
Çok da kısa sayılmaz
Omzuna kadar kestirebilirsin.
Ay sakın dokunma çok güzel
Kestirme kalsın böyle
Böyle çok iyi uzun saç çok güzel duruyor
Yapma
Kizlar yap diyo erkekler yapma nasil is fkwlekd
Kızlar rakip sevmez
Hayır lan prenses olmuşsun öyle bırak
Prensimm nerdee
Kadını saç gösterir elleme bence