Şaç Hakkında (Saçımın İçine Ettim Galiba)🤦‍♂️?

Beyler ben kendimi bildim bileli yani 4 yıldır falan hergun duş alıyorum (sampuan dahil) şampuanı çok kullandığımdanmı ya da saçımı hep uzattigimdanmı kısa saç yakışmıyor ama rahatsız ediyor uzun sac onun için 4 ayda bir kestiriyorum artık saçımı uzun tuttuğumdanmı çok sampuan kullandığımdanmı sac cizgim baya geriledi ama 2 gunde bir sampuan kullanıyorum çünkü sacim heme cicik yaglaniyor (saçının içine sıçtın Barış) sac dökülmesi için dermatoloğa gitmedim ya da cildiyeye gitmedim belki hormon dandir vitamin eksikliğinden değil her yıl düzenli olarak kan verdiğim için vitamin değerlerim normal olduğunu biliyorum genelde hep farklı farklı sampuanlar kullanirdim artık 2 ay oldu clear kullanıyorum büyük almistim ondan daha bitmedi yoksa bana dayanmaz saçlarım ince telli bu arada soylim keşke sıkı olsaymış bari dökülmezmis 4 yıldır dökülüyor diye biliyorum son aylarda baya artti bende üçe vurdum hem çok çirkin oldum hem bir halta yaramadı napcam bilemiyorum bir sorim dedim chat gpt ve Google de hem yabancı hem Türkçe kaynaklarda bir şey bulamadım açıkçası (internetten araştırdım işte zeytin yağı sürdüm yoğurt sürdüm tuz döktüm sirke döktüm niye böyle mal şeyler yaptım bilmiyorum belki o şeyler kadınlar icindi ya da kandırıldim malim galiba internette okudunuz herseye inanmayın (BU ARADA SAC DÖKÜLMESİ GENETİK DEĞİL) EN SONUNDA SIFIRA VURCAN MAL GİBİ GEZECEN SONUCTA OLMAYAN SAC DÖKÜLMEZ😂😂😂
Şaç Hakkında (Saçımın İçine Ettim Galiba)🤦‍♂️?