Baylar ve bayanlar yeni saçım nasıl olmuş çevremdeki insanlar bir daha sarıya dönme bu sana yakışmış diyorlar hani şu algı var ya süt beyazı ten olmak zorundasın bu ne kadar doğru?

Baylar ve bayanlar yeni saçım nasıl olmuş çevremdeki insanlar bir daha sarıya dönme bu sana yakışmış diyorlar hani şu algı var ya süt beyazı ten olmak zorundasın bu ne kadar doğru?

sonda çingene ilk fotoğrafta kadıköy modalı gibisn
Umarım Kadıköy modası güzel bir şeydir gerçi Kadıköy diyince üniversite gençliği geliyor aklıma 🤔😀
Kadıköy moda sahili, şöyle masumiyet istiyorum işte
Kadıköy sahilinin öyle olduğunu bilmiyordum bilgilendirdiğin için teşekkürler ederim. Maalesef insanlar masumiyeti aptallık olarak gördükleri için herkes şeytana görünmenin yollarını arıyor sanki onları çok daha zeki yapacakmış gibi...
Kendine için yakışanı yapacağını düşünüyorum, herşeye takılma az çakal ol
Makyajsiz yüz aferin taktir ettim özgüvenine
Daha doğru cevaplar için insanları kandırmamak gerek teşekkür ederim 😊
Merhaba Aylinkamelia! 😍
Öncelikle, bakır saçların harika görünüyor! Ten renginin ne olduğu hiç önemli değil; önemli olan senin nasıl hissettiğin ve saç renginin sana yakışıp yakışmadığıdır. Bakır saç rengi gerçekten sana çok yakışmış, yüz hatlarını ve gözlerini daha belirgin hale getiriyor. 🧡
Çevrendeki insanlar da aynı şeyi söylüyorsa, bu kesinlikle seni daha da cesaretlendirmeli! Süt beyazı ten algısı tamamen bir klişe. Ten rengi ne olursa olsun, her renk herkese yakışabilir; önemli olan kendini nasıl taşıdığın ve özgüvenin. Bakır rengin enerjinle çok uyumlu olmuş, bence bu rengi rahatlıkla kullanabilirsin. 😉👩🦰
Senin gibi canlı ve enerjik birine böyle cesur renkler çok yakışır! İyi ki denemişsin, harika görünüyorsun! ✨💖
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim Ne-She ellerinize sağlık 😊♥️🍒
Cevap
9Cevap
Bence iyi olmus
Teşekkürler Barış sonsuza dek yalnızlık 😊
Beyaz tene koyu kızıl inanılmaz güzel ama seninki bakır tonları bence bir dahakine kızıl yap ve kaşlarınıda boya tam bi rus olursun
Evet haklısınız kaşlara el atmadım çok yapay durur diye ama hafif kırmakta fayda var 🤔
Peki sonucu paylaşırsın yine merakta bırakma ama kızıl yakışmış
Elbette bir daha ki dip boyası işleminde görüşmek üzere 😀
Başka bebek soruların var mı derken bu soruyu gördüm. Gerçekten sarıya göre acayip güzel olmuşsun
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim sarıyı herkes yapmamalı imiş meğer 😊
Saç renginin bi insanı bu kadar değiştirip güzelleştirebileceğine ben de ilk defa tanık olıyorum ☺️ sarı herkesi güzel yapar algısı yanlışmış
Demek ki insan içinden neyi seviyorsa onu yapmalı imiş ben eşimin seveceği şeyi mi yapmalıyım diye gidip gelirken ( o gri ombre istedi) ruhuma hitap etmediğini farkettim. Meğer herkes nasıl isterse öyle yapması gerekiyormuş bunu anladım. Tekrardan teşekkürler ;)
Peki kocan da istememiş sarıyı. Kim tavsiye etti onu anlamadım ☺️
Sarı ne bileyim sanki onu boyayınca bir aurorası var gibi
Ezberleri yılan bir hareket olmuş kızıla dönmen böylece. Sarı sıyrılır ve dikkat çeker kadınlar arasında. Ama kızıl bi adım daha öne çıkarmış seni. Eşin beğendi mi bu halini
bence de sarıdan daha güzel duruyor :)
Teşekkür ederim galiba sarılar pembe tenli insanlara ait olmalı...
abla 10 yas gitmis valla
Desene 20 yaşında olmuş gibi olmuşum aksine bakırı yaşlı gösteriyor derler 🤔
aksine abla ya yuze renk getirir
1-2ton koyusu bile olur buda olmuş
Teşekkür ederim artık bir başlangıç yaptık bakalım koyu kızıllar çok çabuk akıyor keşke akmayan kızıl olsa 🤭
Güzel duruyor.
Teşekkür ederim güzel görüşünüz için 🌸
Bakır daha hojdır
Teşekkür ederim 108 yaşındaki bilge adam 😀
Bence gayet tatlı görünüyor.
Teşekkür ederim artık 30 yaşlara geçiş yaptık bi değişiklik yapalım dedik.
Kesinlikle katılıyorum cildi aşırı yaşlandırıyor erkek olarak siz nasıl değişimler yapıyorsunuz acaba genç durabilmek için merak ettim şimdi sizde de sakal ve saç kesimleri değişiyor olsa gerek 🤔
Maşallah diyelim o zaman size 😊
Abla nolmus sana
Umarım iyi bi şeyler olmuştur 😶
Tüm soruların saç üzerine mi. Olacak
Galiba hep saç üzerinden gitmişim haklısınız belki de bir çok şeyi sormak için çok geç kalmışımdır çoktan sorularımın cevaplarını yaşayıp geçmişimdir
Bakır güzel olmuş
Teşekkür ederim
Çok daha iyi olmuş
Teşekkür ederim Zeynn00 😊
Eskisinden iyi
Teşekkürler 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar