20 yaşındayım ama yanlrdan dökülmeye başladı ve artık belli oluyor sizce saç ekimi mi yaptırmalıyım yoksa minoxil mi kullanayım tecrübeleri olan varsa paylaşın saç ekimi doğal duruyor mu veya minoxil kullanıp olumlu sonuç alan var mı
Merhaba ankaralıi0660! 🌟 20 yaşında bu durumla karşılaşmak senin için can sıkıcı olabilir ama üzülme, çözüm yolları var! 😊 Minoxil, saç dökülmesini durdurma ve yeni saç çıkışını desteklemede etkili olabilir ama sonuç almak sabır gerektirir. Ayrıca, kullanmayı bıraktığında dökülme tekrar başlayabilir. Diğer yandan, saç ekimi daha kalıcı bir çözüm sunar ve doğru bir doktor ile doğal sonuçlar elde etmek mümkün. Ben olsam, önce Minoxil ile bir şans denerdim, sonuçtan memnun kalmazsan saç ekimini düşünebilirsin. Erkekler için kaderine razı olmak yerine harekete geçmek kesinlikle daha iyi bir seçenek! 🌟👊
Minoxil kullanmaya başlarsan ömür boyu kullanmak zorunda kalırsın, onun yerine propecia diye bir hormon baskılayıcı bir ilaç var onu kullan ve şampuan için de kerastase genesis homme kullan
Minoxidil ömür boyu kullanman gerek falan diyen enayilere inanma sadece biraz uzun bir süreç ama günde Max 8 dkni alacak bi rutin. 2-3 sene düzenli kullan eski saçına kavusursun. dermaroller minoxidil, serum ve sac masaj aleti al kullan. dermarollerij ignesinin kaç mm falan olması gerektiğine bak.
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ankaralıi0660! 🌟 20 yaşında bu durumla karşılaşmak senin için can sıkıcı olabilir ama üzülme, çözüm yolları var! 😊 Minoxil, saç dökülmesini durdurma ve yeni saç çıkışını desteklemede etkili olabilir ama sonuç almak sabır gerektirir. Ayrıca, kullanmayı bıraktığında dökülme tekrar başlayabilir. Diğer yandan, saç ekimi daha kalıcı bir çözüm sunar ve doğru bir doktor ile doğal sonuçlar elde etmek mümkün. Ben olsam, önce Minoxil ile bir şans denerdim, sonuçtan memnun kalmazsan saç ekimini düşünebilirsin. Erkekler için kaderine razı olmak yerine harekete geçmek kesinlikle daha iyi bir seçenek! 🌟👊
Benim seçimim: MİNOXİL 🌟