Ya bu herkeste var anlaşılan. Yani ülkece sitresteyiz belliki. Ben kan değerlerine falanda baktırdım bir şey çıkmadı her şey normal geldi. Ancak sinir, stres normal değil tabiki. Biraz stresi azalmamız gerekiyor bence. Eğer kan tahlilleri yaptırdınsa pek sorun yoktur. Stres varsa onu çözmenin yolunu bul. Uyku düzenine dikkat et mesela.
Bi günde ben çekicem ya aynı dertten müzdaribiz🤷♀️ Geçen bebek saçlarım elime gelmeye başladı. Bir ara durmuştu şimdi yine aynı ya yaşlanıyor muyuz yoksa yendiğimiz içtiğimiz şeylerden mi çözemedim ama çok sinir bozucu🤦♀️
1
9 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet yaa birde eski video fotolara bakıp uzuluyorum
Bence bu sularda bi sıkıntı var ya. O mu yapıyor acaba. Ben ellerimi yıkadığımda bi yapışkanlı hissediyorum hep. O yüzden dişlerimi de içme suyuyla yıkamaya başladım ama böyle giderse saçıma da bi çaresini bulucam
Bu abartılan saç ürünlerinde kullandım biotin sprey yok Milk sprey hiç birseye yaramadı hatta egzama yaptı birde krem kullanmasam saçlarım kurumayi geç ölüyor bence bu sulardan
Benim de aşırı kuru. Artık saçıma gereksiz hiçbir şey sürmüyorum ben zaten para tuzağı. Bir tek şampuanıma eczaneden vitamin alıyordum onu kullanırken de durmuştu. Bi de çam terebenti. Ben yine bu karışıma başliycam belki tekrar durur
Stres ten benimde kaşlarım dökülüyor😢 kadınlar da stres direk saclara kaslara güzelligine yansiyor..💔seni strese sokan şeyi ortadan kaldırman lazim ben de ailemden uzaklaşınca sağlığıma kavuşuyorum 🧸✨❤️🥹
Merhaba! Fotoğrafı gördüğümde saç dökülmenin gerçekten can sıkıcı olabileceğini anladım. Normal bir insan günde ortalama 50-100 adet saç teli döker. Ancak senin bahsettiğin yoğunlukta bir dökülme, bir uzmana danışman gerektiğini işaret edebilir. Stres, hormonal değişiklikler, beslenme yetersizlikleri veya saç bakım rutinindeki yanlış ürünler bu duruma neden olabilir.
Özellikle saç dökülmesi problemi yaşadığında, saç derine nazik davranmak ve şampuan/saç kremini seçerken dikkat etmek önemli. Saç derine masaj yaparak kan dolaşımını artırabilir ve daha sağlıklı saç köklerine sahip olabilirsin. Ayrıca dengeli beslenmek ve bol su içmek de saç sağlığına katkıda bulunur. 🌿🍎 Unutma, seni en iyi sen tanırsın. Saçlarına iyi bak ve sorun devam ederse bir dermatoloğa başvurmayı ihmal etme! 💁♀️💖