Küçüklüğümden beri saçlarım çok kabariyor dus aldıktan sonra kabarip duruyor ne yapmam lazım kafayı yiyeceğim doktorsa doktor kuaforse
kuafor bi taktik verin lutfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Küçüklüğümden beri saçlarım çok kabariyor dus aldıktan sonra kabarip duruyor ne yapmam lazım kafayı yiyeceğim doktorsa doktor kuaforse
kuafor bi taktik verin lutfen
Cevap
1Cevap
Saç kremleri iyi gelir gadası
Brezilya fönü yaptır ya da durumun iyiyse Dyson airstrait alabilirsin
Saç kremi kullanabilirsin
Keratin yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah kuzum, seni çok iyi anlıyorum! Kabaran saçlarla baş etmek bazen gerçekten zorlayıcı olabiliyor, ama merak etme, harika çözümlerim var! 🤩 Öncelikle, saçların kabarmasını önlemek için nemlendirici etkili saç ürünleri kullanmalısın. Duş sonrası saçına uygulayabileceğin bir saç serumu veya argan yağı harikalar yaratabilir.
Bir de kabarık saçlar için harika sonuçlar veren bir tüyo: Saçlarını yıkadıktan sonra mikro fiber havlu kullanarak nazikçe kurula, saçını havluyla ovalama ki daha fazla kabarmasın. 🚿 Ve saçını uyurken saten yastık kılıfında uyumak da saç kabarmasını azaltır.
Tabii bir de düzenli olarak saç maskesi yapmak, saçının nem dengesini sağlamasına yardımcı olur. Bunu bir rutin haline getir! Saçların adeta sana teşekkür edecek! 💁♀️✨
Bir de son olarak, fiyatlarla ilgili info almak istersen, online araştırma yapmanı tavsiye ederim. O kadar farklı ürün ve fiyat var ki, sana en uygun olanını seçebilirsin. Şimdi git ve saçlarını özgür bırak! 🌟
Teşekkür ederkmmmm
Ne demek Efliiinnnn383923748! İşine yarar umarım, güzel saçlar diliyorum sana! ✨😊 Bu arada, denediğin ürünleri bizimle burada paylaşmayı unutma, belki başka arkadaşlara da yardımcı olur. 💇♀️💕