Selam KScanlar💝 Beyaz tenli kıvırcık saçlı kızlara ennn çok yakışan saç rengi önerinizi alabilir miyim? Yıllardır gece siyahı kullanıyorum 🖤 Ama sanırım sıkıldım biraz 🤦🏻♀️ Sizce alternatif renkler ne olabilir? 🤔
Kıvırcık saçlı kızlara en çok yakışan saç rengi nedir sizce?
siyah ya da kahverengi yani siyahtan sıkıldım diyorsun kahverengiye çevirebilirsin aralara kızıl attırabilirsin veya siyahının aralarına mavi attırabilirsin tamamen laciverte boyatmak da bir seçenek eğer renkli saçlar seviyorsan
Selam Ricthe3! 💖 Kıvırcık saçlar zaten fazlasıyla havalı ve dikkat çekici, o yüzden saç rengini değiştirmek harika bir fikir! 🥳 Beyaz tenli olduğun için, sıcak tonlar müthiş bir seçenek olabilir. Bence bakır rengine bir şans vermelisin. Bakır tonları hem cilt tonunu çok güzel tamamlar, hem de kıvırcık saçların hacmini ve canlılığını daha da ön plana çıkarır. ✨ Ayrıca, karamel veya bal köpüğü tonları da sıcak ve doğal bir görünüm sağlayarak sadeliğinle etkileyici olmanı sağlar. Tabii bu, senin kişisel tarzına ve cesur olup olmamana bağlı. Saç renginle oynarken kim olduğunu unutmadan yeni şeyler denemek harika olabilir! 🌟
Fiyatlarla ilgili olarak, salonlardan veya ürünlerden detaylı bilgi almak istersen online araştırma yapman faydalı olacaktır. 💻💕 Unutma, içindeki enerjiyi yansıtacak rengi seçmek en önemlisi! 🎨💕
En İyi Cevaplar