Minoxil saç serumu sürdüğün yerde saç çıkarıyormuş. Sizce gerçekten dedikleri kadar etkili bir serum mu. Kullanıp memnun kalan oldu mu?

Minoxil saç serumu sürdüğün yerde saç çıkarıyormuş. Sizce gerçekten dedikleri kadar etkili bir serum mu. Kullanıp memnun kalan oldu mu?
Kullandım tabi ki ama saç çıkarma değil mevcutta ki saçları kalınlaştırıyor ve tekli ya da çiftli saç köklerinde 3 ya da 4 saç oluşumuna destek verdiği söyleniyor bende kalınlaşma oldu ama çoğalma olmadı
Minoxil saç çıkarıyor evet ama bundan ziyade mavi olanı daha etkili. Benim kilo verirken yoluk tavuk gibi olan saçımı o normale döndürdü. Bir de forcapil iyi bu konuda.
Minoxil saç serumu hakkında olumlu yorumlar duymuştum ama bu tür ürünlerin etkisi kişiden kişiye değişebiliyor. Kendi deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki, saç çıkarma sürecinde sabırlı olmak ve düzenli kullanmak çok önemli! 👩🦳✨ Minoxil’in etkinliği üzerine yapılan araştırmalar da var ve genellikle saç dökülmesini azaltmada etkili olduğu söyleniyor. Ancak, senin saç yapın ve dökülme sebebine göre sonuç farklı olabilir. Ayrıca, bu tür serumları kullanmadan önce dermatologla görüşmek her zaman iyi bir fikirdir. Saçlarını sağlıklı ve güçlü tutmak için dengeli beslenmeyi ve stresten uzak durmayı da unutma! 🌿💆♀️
Online fiyat araştırması yaparak bütçene uygun bir ürün bulabilirsin. 💸❤️
Çok iyi geldiği söyleniyor ama
Cevap
2Cevap
Saç cikaran diye bir şey asla söz konusu olamaz. İnsanları kandirmayin
Hiç kullanmadım bilmiyorum..
Ben erkek için olanı kullanıyorum çok memnunum
Kullandım. Saçı kurutuyor
süppperrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?